O πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 11:00, θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, την πρώτη μετά τις ευρωεκλογές που έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, η οποία κατέγραψε σημαντική απώλεια δυνάμεων.

Πηγές του Μαξίμου σημειώνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση, αναμένεται να δώσει το στίγμα των κυβερνητικών προτεραιοτήτων από εδώ και στο εξής, ενώ θα επαναλάβει πως το μήνυμα της κάλπης «ελήφθη», κάνοντας μία αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για τη γαλάζια» παράταξη.

Μητσοτάκης: Παρελθόν η κάλπη όχι όμως και το μήνυμά της – Τι είπε για την ακρίβεια

Στόχος είναι, μετά και τον πρόσφατο ανασχηματισμό, να γίνει μια παραγωγική συζήτηση, να ληφθούν τα εσωκομματικά μηνύματα, με τον πρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος να εστιάζει στην αποφυγή φαινομένων εσωστρέφειας, αλλά και στην εντατικοποίηση της επικοινωνίας μεταξύ κυβέρνησης και Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και αποτελεσματικότητα

Παράλληλα, αναμένεται να χαραχτούν τα επόμενα βήματα με ορίζοντα τριετίας, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί στην επιτάχυνση της μεταρρυθμιστικής ατζέντας και την αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να σταθεί ιδιαίτερα στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών, ενώ θα συνεχίσει και τις επισκέψεις στα υπουργεία που άλλαξαν επικεφαλής, με επόμενο «σταθμό» το υπουργείο Εργασίας.

Στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, θα λάβουν το λόγο όσοι βουλευτές το ζητήσουν.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ανισότητα: Οι 9 στους 10 Έλληνες απαιτούν αλλαγή του οικονομικού συστήματος
Επικαιρότητα |

Oι 9 στους 10 Έλληνες απαιτούν αλλαγή του οικονομικού συστήματος

Στην Ελλάδα το 72% πιστεύει ότι τα σημερινά παιδιά θα ζήσουν χειρότερα από τους γονείς τους και το 95% θεωρεί ότι η ανισότητα οφείλεται στην υπερβολική πολιτική επιρροή της οικονομικής ελίτ