Η «ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό και τις εποπτικές αρχές, ότι σύμφωνα με την από 21/06/2024 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ορίστηκε η κα. Γεωργία Γεντεκάκη, προκειμένου να αναλάβει προσωρινά τα καθήκοντα του εσωτερικού ελεγκτή/ επικεφαλής μονάδας εσωτερικού ελέγχου της Εταιρείας προς αντικατάσταση του κου Μάριου- Αστέριου Λυμπερόπουλου, με ημερομηνία έναρξης την 24/06/2024.

Η κα Γεντεκάκη πληροί τις προϋποθέσεις του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου.

Συγκεκριμένα είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και βρίσκεται σε διαδικασία απόκτησης του επαγγελματικού τίτλου ACA από το Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών Αγγλίας & Ουαλίας (ICAEW). Συγκεκριμένα, έχει 4ετή ενεργή εμπειρία στον τακτικό έλεγχο οικονομικών καταστάσεων και εντάσσεται στην Εταιρεία προερχόμενη από την ελεγκτική εταιρεία «Deloitte», όπου έχει διατελέσει ως ασκούμενος βοηθός ορκωτός ελεγκτής λογιστής από τον Μάϊο του 2021 έως τον Ιανουάριο 2024.

Η κα Γεντεκάκη αναλαμβάνει τα καθήκοντά της ως Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου από την 24/06/2024.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Παπαδόγλου (Nexi Ελλάδος): Μεταρρυθμίσεις και κίνητρα για την προσέλκυση επενδύσεων και ταλέντων
Επιχειρήσεις |

Παπαδόγλου (Nexi Ελλάδος): Μεταρρυθμίσεις και κίνητρα για την προσέλκυση επενδύσεων και ταλέντων

«Οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να δίνουν στην αγορά την ευκαιρία να "αναπνέει" προκειμένου να αναπτύσσεται σταθερά», ανέφερε ο Νίκος Παπαδόγλου στο 28th Annual Economist Government Roundtable