Τον γύρο του κόσμου έκανε η κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό, με το Nasdaq να συγχαίρει τους Πειραιώτες για την επιτυχία τους.

Το Nasdaq billboard έπαιξε στις οθόνες του στην εμβληματική πλατεία της Νέας Υόρκης «Times Square» πλάνα από την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου στον Ολυμπιακό και συνεχάρη τους Ερυθρόλευκους για την κατάκτηση του τίτλου.

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media, όπου ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός στον εμβληματικό πύργο του Nasdaq στην Times Square της Νέας Υόρκης. Με ένα εντυπωσιακό μήνυμα το Nasdaq συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League, την πρώτη Ελληνική ομάδα όπου κατέκτησε Ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ταξιδεύει υπερήφανα την ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο».

Και φυσικά δεν γινόταν να μην το κάνει retweet ο Nasdaq μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο X.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση που έκανε retweet και ο Nasdaq:

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Βαγγέλης Μαρινάκης: Γιατί στη ναυτιλία επενδύουμε στη σύγχρονη τεχνολογία
Business of Sport |

Βαγγέλης Μαρινάκης: Γιατί στη ναυτιλία επενδύουμε στη σύγχρονη τεχνολογία

Μιλώντας στο πλαίσιο του Marine Money Week στη Νέα Υόρκη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για τη ναυτιλία, τη ναυτιλιακή τεχνολογία, την προστασία του περιβάλλοντος και το πάθος για το ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός στον εμβληματικό πύργο του Nasdaq στην Times Square για δεύτερη φορά
Business of Sport |

Ο Ολυμπιακός στον εμβληματικό πύργο του Nasdaq στην Times Square για δεύτερη φορά

Στις 22:00 ώρα Νέας Υόρκης (05:00 ώρα Ελλάδας) προβλήθηκε ξανά στον εμβληματικό πύργο του Nasdaq το επικό βίντεο για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό. Η ελληνική σημαία και ο Θρύλος σε έναν από τους διασημότερους δρόμους του κόσμου.