Στις 22:00 ώρα Νέας Υόρκης (05:00 ώρα Ελλάδας), προβλήθηκε ξανά στο billboard του Nasdaq το βίντεο για τον Ολυμπιακό.

To video από την Times Square και το billboard του Nasdaq

Με ένα εντυπωσιακό μήνυμα ο Nasdaq συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League, την πρώτη ελληνική ομάδα όπου κατέκτησε Ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο.

«Ο Νasdaq συγχαίρει τον Ολυμπιακό της Ελλάδας για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League το 2024», γράφει το μήνυμα που παίζει στο billboard ενώ δείχνει την ομάδα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη την ώρα της απονομής, σκηνές από τον Πειραιά και στο τέλος πέφτει το σήμα του Ολυμπιακού με το νέο αστέρι που προστέθηκε σε αυτό.

Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την 29η Μαϊου την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού της ιστορίας τους και το αμερικανικό χρηματιστήριο «Nasdaq» έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Μια ιστορική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους Πειραιώτες να ταξιδεύουν υπερήφανα την ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο.

Μια στιγμή που φέρει την σφραγίδα του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη: Του ανθρώπου που πραγματοποίησε το πιο… τρελό όνειρο των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

«Ο Νasdaq συγχαίρει τον Ολυμπιακό της Ελλάδας για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League το 2024»

Όλα όσα έγιναν το πρωί στη Νέα Υόρκη

Ο Ολυμπιακός με την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League γέμισε με χαρά και περηφάνια ολόκληρη την Ελλάδα και έγινε θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο.

Οι Ερυθρόλευκοι με την σπουδαία επιτυχία τους ταξίδεψαν υπερήφανα σε όλο τον πλανήτη τη γαλανόλευκη και διαφήμισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια μοναδική στιγμή για τη χώρα μας, με τον Nasdaq να προβάλει σε billboard στην Times Square πλάνα από την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό και την απονομή του τροπαίου στους Ερυθρόλευκους και να τους συγχαίρει για την ιστορική επιτυχία τους.


Η εμβληματική πλατεία της Νέας Υόρκης πήρε «ερυθρόλευκο» χρώμα, με το billboard του Nasdaq να παίζει βίντεο του Ολυμπιακού και να διαφημίζει τον πειραϊκό σύλλογο, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μάλιστα, υπήρξαν αρκετοί οπαδοί των Πειραιωτών που βρέθηκαν στην Times Square και φώναξαν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, με τους παρευρισκόμενους να… τρελαίνονται από το πάθος και την αγάπη του κόσμου για τον Ολυμπιακό.

Το βίντεο όπως φαινόταν από τον κόσμο που παρακολουθούσε

Και συνθήματα την ώρα που «έπαιζε» το βίντεο του Ολυμπιακού

Δείτε πως το έζησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport