Το τριπλό ρετιρέ του Μέρντοχ μείωσε για άλλη μια φορά τη ζητούμενη τιμή του, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ρούπερτ Μέρντοχ: Ντύνεται γαμπρός για 5η φορά στα 93 του χρόνια

Μετά την καταχώριση για 62 εκατομμύρια δολάρια το 2022, το διαμέρισμα περίπου 7.000 τετραγωνικών στη γειτονιά Flatiron του Μανχάταν ήταν εντός και εκτός αγοράς με όλο και πιο μειωμένες τιμές. Πιο πρόσφατα, προσφέρθηκε τον Απρίλιο για 38,5 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα, ο δισεκατομμυριούχος επίτιμος πρόεδρος της News Corp έχει αποσπάσει άλλα 10 εκατομμύρια δολάρια – συνολικά, η τιμή των 28,5 εκατομμυρίων δολαρίων είναι τώρα λιγότερο από το ήμισυ της αρχικής ζήτησης.

«Ρεαλιστής και έξυπνος»

«Ο πελάτης μου είναι ρεαλιστής και είναι πολύ έξυπνος για το πώς λειτουργούν οι αγορές», λέει ο Kyle Blackmon, επικεφαλής πωλήσεων πολυτελείας στην Compass που εκπροσωπεί το ακίνητο. Για την πιο πρόσφατη πτώση, συνεχίζει: «Πιστεύουμε τελικά ότι μια τόσο σημαντική μείωση – 26% – αυξάνει την πιθανότητα ανταγωνιστικής υποβολής προσφορών».

Ο Blackmon λέει ότι έχει 12 κατάλληλους αγοραστές τους τελευταίους δύο μήνες, «πέντε από τους οποίους είναι δισεκατομμυριούχοι», λέει. «Έχουμε αρκετούς από αυτούς τους κατάλληλους αγοραστές που περιβάλλουν το ακίνητο».

Το ρετιρέ εκτείνεται στον 58ο, 59ο και 60ο όροφο του κτιρίου και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 6,5 μπάνια. Υπάρχει ένας ιδιωτικός, εσωτερικός ανελκυστήρας, μαζί με μια δραματική κυκλική σκάλα.

Πριν από μια δεκαετία, ο Murdoch φέρεται να πλήρωσε περίπου 57,9 εκατομμύρια δολάρια για το διαμέρισμα, μαζί με μια μικρότερη μονάδα 3.300 τετραγωνικών ποδιών στο ίδιο κτίριο.

«Από την εμπειρία μου, οι σταδιακές και μέτριες μειώσεις παραδοσιακά δεν αρκούν για να μετακινήσουν τη βελόνα», λέει ο Blackmon για την πιο πρόσφατη μείωση των τιμών. «Έχω εμπιστοσύνη ότι έχουμε αυξήσει την πιθανότητα να έχουμε πολλαπλές προσφορές σε αυτό το επίπεδο».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή