Αποκλιμακώνονται οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων, καθώς οι επενδυτές αναμένουν τα στοιχεία για την αγορά της εργασίας και τα σχόλια του επικεφαλής της Fed, Τζερόμ Πάουελ στο οικονομικό συμπόσιο της ΕΚΤ.

Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου υποχώρησε περισσότερο από 4 μονάδες βάσης στο 4,437% και  του 2ετούς ομολόγου μειώθηκε κατά 3,7 μονάδες βάσης στο 4,733%.

Ασήμι: Έκλεψε τη λάμψη του χρυσού – Αλμα 21% μέσα μόλις 6 μήνες

Το Υπουργείο Εργασίας θα δημοσιεύσει την Έρευνα για τις θέσεις εργασίας και τον κύκλο εργασιών (JOLTS) για τον Μάιο. Οι αξιωματούχοι της Fed παρακολουθούν στενά την έκθεση JOLTS για σημάδια χαλάρωσης της αγοράς εργασίας καθώς αναζητούν κατεύθυνση για τη νομισματική πολιτική.

Σε άλλο σημείο, ο Jerome Powell της Fed πρόκειται να κάνει παρατηρήσεις στο Φόρουμ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την Κεντρική Τραπεζική στη Σίντρα της Πορτογαλίας.

Το πάνελ συντονίζεται από το CNBC. Συμμετέχουν η πρόεδρος της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ και ο διοικητής της Banco Central do Brasil, Ρομπέρτο ​​Κάμπος Νέτο. Οι κεντρικοί τραπεζίτες  θα συζητήσουν για την νομισματική πολιτική, τους γεωπολιτικούς κινδύνους, τον πληθωρισμό και άλλα σημαντικά ζητήματα της παγκόσμιας οικονομίας.

Τα πρακτικά της Fed από την τελευταία της συνεδρίαση για την πολιτική θα δημοσιοποιηθούν την Τετάρτη, με τα στοιχεία μισθοδοσίας των μη γεωργικών προϊόντων στις ΗΠΑ να αναμένεται την Παρασκευή.BONDS

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Αγορές