Ο Νίκος Παπαδόγλου αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου στη Nexi Greece, θυγατρική του Ομίλου Nexi που δραστηριοποιείται στον τομέα του PayTech, δύο περίπου χρόνια μετά την ένταξή του στο δυναμικό της εταιρείας.

Με εκτεταμένη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης σε σημαντικούς κλάδους της οικονομίας, ο κ. Παπαδόγλου εντάχθηκε στο δυναμικό της Nexi Greece τον Ιούλιο του 2022 ως Chief Commercial Director – ρόλο που διατηρεί έως σήμερα, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παπαδόγλου (Nexi): Συνεχής η ανάπτυξη του τομέα ψηφιακών πληρωμών στην Ελλάδα

Ως νέος αναπληρωτής CEO, διευρύνει περαιτέρω το εύρος των αρμοδιοτήτων του, ενισχύοντας την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της. Με έμφαση στην επιχειρησιακή ανάπτυξη, αναμένεται να συνεισφέρει σημαντικά στην εδραίωση της δυναμικής της Nexi Ελλάδος στην εγχώρια αγορά, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο κ. Γιουτζένιο Τορνάγκι, CEO της Nexi Ελλάδος, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανάληψη από τον κ. Παπαδόγλου της θέσης του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου. Με την πολύτιμη εμπειρία του και τις εξαιρετικές ηγετικές του ικανότητες, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της Nexi στην Ελλάδα, στηρίζοντας ενεργά το όραμά μας για τη μετάβαση σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά».

Η θέση της Nexi στην Ελλάδα

Αυτή τη στιγμή η Nexi Ελλάδος ηγείται στον κλάδο των ψηφιακών πληρωμών στην Ελλάδα, προσφέροντας απλές, γρήγορες και ασφαλείς λύσεις στους πελάτες της. Θέτοντας στο επίκεντρο τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, συμβάλλοντας στην οικοδόμηση ενός πιο ψηφιακού και συνδεδεμένου κοινωνικού περιβάλλοντος για τη χώρα.

Σε πρόσφατη εκδήλωση ο κ. Παπαδόγλου αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας τονίζοντας ότι η Nexi Ελλάδος βρίσκεται σε φάση μετασχηματισμού στοχεύοντας να διευρύνει το μερίδιο του 25% που κατέχει η Nexi Payments αλλά και στις εκκαθαρίσεις όπου η εταιρεία κατέχει το 60% της αγοράς. Στόχος εντός του 2024 είναι να εισαχθεί επίσης μια νέα πλατφόρμα e-commerce.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας ενημέρωσης πραναγγέλθηκαν νέες συνεργασίες με παρόχους πληροφορικής, ταμειακών συστημάτων και ERP που θα φέρουν all in one λύσεις – τόσο σε SoftPOS όσο και σε POS – με την Nexi Ελλάδος να επιθυμεί την επέκταση των καναλιών πώλησης και πληρωμών για τους πελάτες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις