Μόνο ο Παντοδύναμος θα μπορούσε να με διώξει από  την προεδρική κούρσα, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον παρουσιαστή του ABC News Τζορτζ Στεφανόπουλο.

O Μπάιντεν αντιμετώπισε ερωτήσεις σχετικά με την ασταθή απόδοσή του στο πρόσφατο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μπάιντεν: Παραμένει στην κούρσα για την προεδρία – «Κανένας δεν με διώχνει, δεν φεύγω»

-Αν μπορείτε να πειστείτε ότι δεν μπορείτε να νικήσετε τον Ντόναλντ Τραμπ, θα παραιτηθείτε;

-Εξαρτάται αν ο Κύριος ο Παντοδύναμος κατέβει και μου το πει αυτό, μπορεί να το κάνω.

«Δεν πρόκειται να το κάνω αυτό» συνέχισε ο πρόεδρος. Είστε σίγουρος τον ρώτησε ο Στεφανόλπουλος. «Ναι, είμαι σίγουρος. «Εάν ο Παντοδύναμος Θεός ερχόταν και μου έλεγε «Τζο, βγες από την κούρσα» θα το έκανα. Αλλά ο Παντοδύναμος Θεός δεν θα έρθει».

Κακή παρένθεση το ντιμπέιτ λέει ο Μπάιντεν

Ο πρόεδρος Μπάιντεν αναγνώρισε για πολλοστή φορά ότι η εμφάνισή του στο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, υπογραμμίζοντας όμως ότι ήταν μια κακή παρένθεση ένα μεμονωμένο συμβάν λόγω του κρυολογήματος που τον ταλαιπωρούσε. «Αισθανόμουν χάλια… είχα ένα άσχημο κρυολόγημα» εκείνη την ημέρα, είπε.

«Επειδή ήμουν άρρωστος. Ένιωθα απαίσια. Στην πραγματικότητα τους ρώτησα αν έκαναν τεστ COVID για να προσπαθήσω να καταλάβω τι έφταιξε. Και έκανα ένα τεστ για να δω αν είχα ή όχι κάποια μόλυνση, ξέρετε, έναν ιό, δεν είχα. Είχα απλώς ένα πολύ άσχημο κρυολόγημα».

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος τον ρώτησε αν παρακολούθησε αργότερα την τηλεμαχία για να σχηματίσει καλύτερη άποψη σχετικά με την επίδοσή του. «Δεν νομίζω, όχι» απάντησε ο Μπάιντεν.

Ο δημοσιογράφος του έθεσε  το ζήτημα του γνωστικού τεστ που έχει ζητηθεί κατ’ επανάληψη από τον Τραμπ, ρωτώντας τον πρόεδρο Μπάιντεν εάν θα ήταν έτοιμος να υποβληθεί σε τέτοιου είδους αξιολόγηση. Ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε πως η άσκηση των καθηκόντων του ισοδυναμεί με γνωστικό τεστ στο οποίο υποβάλλεται καθημερινά.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μέση Ανατολή: Διπλό χτύπημα του Ισραήλ σε Βηρυτό και Τουλκαρέμ – Αγωνία για την απάντηση στο Ιράν
Επικαιρότητα |

Μέση Ανατολή: Διπλό χτύπημα του Ισραήλ σε Βηρυτό και Τουλκαρέμ – Αγωνία για την απάντηση στο Ιράν

Σφοδρή επίθεση στην πόλη Νταχίγια εξαπέλυσε το Ισραήλ – Το χτύπημα στην πόλη Τουλκαρέμ άφησε πίσω του 16 νεκρούς, ανάμεσά τους και τον διοικητή των Ταξιαρχιών των Μαρτύρων του Αλ-Ακσά.