Οι υψηλές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας συνεχίζουν να αποτελούν πρόβλημα και τον Ιούλιο, με τις αυξήσεις στα «πράσινα» τιμολόγια να ξεπερνούν το 20% σε σύγκριση με τον ήδη δύσκολο περασμένο μήνα.

Εν μέσω καλοκαιριού και ακραίων θερμοκρασιών, η κατανάλωση είναι ιδιαίτερα υψηλή, γεγονός που επιβαρύνει περαιτέρω νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Παρά τις γενικές αυξήσεις στην αγορά ενέργειας, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας συνεχίζει την πολιτική χαμηλών τιμών, προσφέροντας στους καταναλωτές το προϊόν Ρεύματος Maxi Home Super Save που διαθέτει τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για τον Ιούλιο. Έτσι οι πελάτες, με μόλις 7,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα, απολαμβάνουν μεγάλη εξοικονόμηση στο ρεύμα του σπιτιού τους.

Επιπλέον, η εταιρεία, μέλος του Ομίλου ΔΕΠΑ Εμπορίας, διαθέτει για τον Ιούλιο το δεύτερο χαμηλότερο «πράσινο» τιμολόγιο (13,99 λεπτά ανά κιλοβατώρα) μετά τον δεσπόζοντα πάροχο της αγοράς (13,55 λεπτά ανά κιλοβατώρα).

Η σταθερότητα στις τιμές από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έρχεται σε αντίθεση με την έκρηξη των τιμών ρεύματος στο Χρηματιστήριο Ενέργειας, όπου η μέση χονδρεμπορική τιμή άγγιξε τα 131,73 ευρώ ανά μεγαβατώρα στις 25 Ιουνίου, ενώ κινήθηκε άνω των 90 ευρώ ανά μεγαβατώρα στη διάρκεια του μήνα.

Η ραγδαία αύξηση των τιμών οφείλεται και σε άλλους παράγοντες, όπως η μειωμένη συνεισφορά των ΑΠΕ στο ηλεκτροπαραγωγικό μίγμα σε σχέση με το φυσικό αέριο, το οποίο είναι ακριβότερο.

Παρά τις δυσκολίες, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, παραμένει πιστό στη δέσμευσή του για προστασία των καταναλωτών. Η εταιρεία απορροφά τις έντονες διακυμάνσεις στην χρηματιστηριακή τιμή του ρεύματος, διατηρώντας σταθερά χαμηλές τιμές στα τιμολόγια.

Αυτή η στρατηγική έχει αποδειχθεί άκρως επιτυχημένη, καθώς έχει καταφέρει να χτίσει ένα ισχυρό πελατολόγιο με 600.000 νοικοκυριά, 20.000 επαγγελματίες, 1.200 δημόσια κτήρια και 450 μεγάλους εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες, σε μόλις οκτώ χρόνια λειτουργίας.

Σε μια εποχή ενεργειακής κρίσης, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν οικονομικές και σταθερές λύσεις ενέργειας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις