Τρεις νέες αλυσίδες σούπερ μάρκετ εντάχθηκαν στη δύναμη της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ) επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης.

Τα τρία νέα μέλη αποτελούν τρεις αλυσίδες, η Πίτσιας Market, με έδρα την Κατερίνη, η Diellas Markets, με έδρα την Κέρκυρα, και η Γ.ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ, με έδρα την Ηλεία.

Aκρίβεια: Οι ανατιμήσεις του Ιουνίου στα σούπερ μάρκετ

Τα νέα μέλη έχουν εκπληρώσει τους στόχους που προϋποθέτουν την ένταξή τους στην Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας, η οποία εξετάστηκε και επικυρώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕ, που συνεδρίασε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024.

Ποιες είναι οι 3 νέες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην ΕΣΕ

Συγκεκριμένα, η Πίτσιας Market αριθμεί συνολικά 37 φυσικά καταστήματα σε 7 νομούς, η Diellas Markets διαθέτει ένα δίκτυο 17 καταστημάτων σε Κέρκυρα και Ήπειρο και η Γ.ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ μετρά συνολικά 15 καταστήματα σε Ηλεία και Αχαΐα.

Η ένταξη των τριών νέων μελών στην ΕΣΕ ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των αλυσίδων-μελών σε 20 (τακτικά και συνδεδεμένα μέλη), με εικοστό πρώτο μέλος το ΙΕΛΚΑ.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΣΕ, κ. Απόστολος Πεταλάς, δήλωσε: «Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας επιθυμεί τη συνεχή διεύρυνσή της με νέα μέλη, έτσι ώστε να αναπτύσσεται και να βελτιώνει τη σύνθεσή της, προωθώντας τους στόχους της από περισσότερα σημεία και με μεγαλύτερη δυναμική – την ανώτερη ποιότητα προϊόντων, τη βελτίωση των υπηρεσιών, την άρτια συνεργασία με τις αρχές και τους θεσμικούς φορείς και, φυσικά, την υγιή επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τον υγιή ανταγωνισμό, που αποτελούν και τον πυρήνα της ελληνικής οικονομίας και της ανάπτυξης».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Space Hellas: Ανέλαβε την τεχνολογική αναβάθμιση του Ιονίου Πανεπιστημίου
Academia |

Ανέλαβε την τεχνολογική αναβάθμιση του Ιονίου Πανεπιστημίου η Space Hellas

Το έργο περιλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του Ιονίου Πανεπιστημίου και τη λήψη των κατάλληλων τεχνικών μέτρων για τον περιορισμό του κινδύνου παραβίασης ή καταστροφής των πληροφοριακών του συστημάτων