Σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της ακρίβειας και προώθησης της ενεργειακής αναβάθμισης, τα Public αφουγκράζονται τις ανάγκες των καταναλωτών και προσφέρουν επιπλέον σημαντικά οφέλη με κάθε αγορά προϊόντος μέσω της πρωτοβουλίας «Αλλάζω και Εξοικονομώ».

Το νέο πρόγραμμα «Αλλάζω και Εξοικονομώ» έρχεται να βοηθήσει όλα τα νοικοκυριά να αναβαθμίσουν μια σειρά ηλεκτρικών συσκευών με στόχο την ποιοτικότερη ζωή στο σπίτι.

Στα «σκαριά» επενδύσεις 10 εκατ. από την Public

Τι είναι το Πρόγραμμα Αλλάζω και Εξοικονομώ των Public

 Πρόκειται για το πληρέστερο πακέτο αναβάθμισης ηλεκτρικών συσκευών για κάθε σπίτι με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 προϊόντων από 10 διαφορετικές κατηγορίες. Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία αποτελεί ιδιωτική δράση των Public και προσφέρει πέντε σημαντικά οφέλη για όσους το επιλέξουν.

Πιο αναλυτικά, καλύπτει πλήρη γκάμα 10 διαφορετικές κατηγορίες όπως κλιματιστικά, ψυγεία, τηλεοράσεις, πλυντήρια, κουζίνες, air fryers, Σκούπες stick & robot αλλά και Smart Home Εξοπλισμούς. Επιπλέον, περιλαμβάνει επιμέρους προσφορές και δωροεπιταγή ανακύκλωσης αξίας έως και 100 ευρώ.

Οι αγορές μέσω του προγράμματος «Αλλάζω και Εξοικονομώ» μπορούν να γίνουν άτοκα χωρίς κάρτα και με έως 36 χαμηλές δόσεις, ενώ καλύπτεται δωρεάν η εγκατάσταση για όσους χρειάζονται μεγαλύτερη ευκολία.

Κουπόνι έως €100 με κάθε αγορά ηλεκτρικών συσκευών σπιτιού

Τέλος, παρέχεται επιστροφή αξίας στο νέο «Public + Wallet», δηλαδή το νέο πρόγραμμα ανταμοιβών «Public +» το οποίο πλέον προσφέρει προνόμια και επιστροφή αξίας στο Public πορτοφόλι των πελατών.

Έτσι, οι πελάτες μπορούν για παράδειγμα να αγοράσουν άτοκα χωρίς κάρτα, κλιματιστικό ενεργειακής κλάσης Α+++ με δωρεάν εγκατάσταση. Παράλληλα, θα επωφεληθούν από τη δωρεάν υπηρεσίας ανακύκλωσης της παλιάς συσκευής μαζί με κουπόνι έως 100 ευρώ για επόμενη αγορά.

Το όφελος όμως δεν σταματά εδώ. Θα λάβουν και επιστροφή αξίας 1% στο «Public + wallet» για επόμενη αγορά από οποιαδήποτε κατηγορία προϊόντων που είναι διαθέσιμη στο public.gr και στο δίκτυο καταστημάτων Public και στα μεγάλα καταστήματα «Public + home».

Παράλληλα με όλα τα παραπάνω ο ενδιαφερόμενος καταναλωτής μπορεί να εκμεταλλευθεί και όλες τις υπηρεσίες παράδοσης που προσφέρουν τα Public, όπως παράδοση για περισσότερα από 100 χιλιάδες προϊόντα στον χώρο σου την επόμενη μέρα, παράδοση και σύνδεση οικιακών συσκευών σε μία επίσκεψη για όλη την Αττική, παράδοση ην ημέρα που εσύ θες, για όλη την Αττική, σύνδεση και επίδειξη οικιακών συσκευών στον χώρο σου, ανακύκλωση οικιακών συσκευών, εγκατάσταση-απεγκατάσταση κλιματιστικού αλλά και συντήρηση του κλιματιστικού εύκολα και άμεσα.

Στο νέο πρόγραμμα «Αλλάζω και Εξοικονομώ» συμμετέχουν δεκάδες brands, τα οποία καλύπτουν διαφορετικά επίπεδα τιμής και ανταποκρίνονται σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες ενώ περιλαμβάνει κλιματιστικά, ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, σκούπες stick, τηλεοράσεις και προϊόντα smart home.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Παπαδόγλου (Nexi Ελλάδος): Μεταρρυθμίσεις και κίνητρα για την προσέλκυση επενδύσεων και ταλέντων
Επιχειρήσεις |

Παπαδόγλου (Nexi Ελλάδος): Μεταρρυθμίσεις και κίνητρα για την προσέλκυση επενδύσεων και ταλέντων

«Οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να δίνουν στην αγορά την ευκαιρία να "αναπνέει" προκειμένου να αναπτύσσεται σταθερά», ανέφερε ο Νίκος Παπαδόγλου στο 28th Annual Economist Government Roundtable

Netcompany-Intrasoft: Πραγματοποιώντας κομβικά έργα ψηφιακού μετασχηματισμού για την Ελλάδα και την Ευρώπη
Επιχειρήσεις |

Netcompany-Intrasoft: Πραγματοποιώντας κομβικά έργα ψηφιακού μετασχηματισμού για την Ελλάδα και την Ευρώπη

Σε βάθος τριών δεκαετιών, η εταιρεία έχει χτίσει πολύτιμη τεχνογνωσία, πραγματοποιώντας στρατηγικά έργα ψηφιακού μετασχηματισμού και προσφέροντας υπηρεσίες που βρίσκονται σταθερά στην αιχμή της τεχνολογίας