Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής που κυκλοφορεί:

Τρεις αλλαγές στα τεκμήρια

Την ολοκλήρωση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων αναμένει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης προκειμένου να επεξεργαστεί όλες τις προτάσεις που βρίσκονται στο τραπέζι και να λάβει τις τελικές αποφάσεις για το εύρος των αλλαγών-διορθώσεων που πρόκειται να γίνουν στην κατεύθυνση της ανακούφισης των ελεύθερων επαγγελματιών.

Ορισμένες βασικές αλλαγές ωστόσο έχουν ήδη κλειδώσει καθώς, όπως δηλώνεται αρμοδίως, «βασίζονται στην κοινή λογική». Οι αλλαγές αυτές, που παρουσιάζονται σήμερα αποκλειστικά στο «Βήμα», περιγράφονται ως «τριπλή ανάσα» από το οικονομικό επιτελείο, ενώ πλήθος είναι τα αιτήματα που φτάνουν στην Καραγεώργη Σερβίας για επιπλέον μέτρα.

Το Βήμα: Το αγαθό της κανονικότητας – Του Ι.Κ. Πρετεντέρη

Στην Ουάσιγκτον και στα πλαίσια του ΝΑΤΟ πραγματοποιήθηκε η 5η συνάντηση Ερντογάν και Μητσοτάκη από τις σχεδόν ταυτόχρονες εκλογές σε Τουρκία και Ελλάδα το 2023.

Σχεδόν μία κάθε τρεις μήνες! Εκτός απροόπτου, θα ακολουθήσουν άλλες δυο συναντήσεις τους προσεχείς μήνες. Τον Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη και τον Δεκέμβριο στην Αγκυρα με το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας. Η τακτική αυτή επικοινωνία είναι αναμφισβήτητα ένα θετικό γεγονός. Οχι μόνο επειδή διασφαλίζει «ήρεμα νερά» στην περιοχή.

Ο γρίφος με το Νο 8 για ΠαΣοΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Μαξίμου

  • Πώς η υποψηφιότητα Διαμαντοπούλου μπορεί να ανακατέψει την τράπουλα

Κόντρα στο ρεύμα: Ποιοι και γιατί στηρίζουν ακόμη την υποψηφιότητα του Τζο Μπάιντεν

  • Η αριστερή πτέρυγα των Δημοκρατικών και οι Αφροαμερικανοί του Κογκρέσου βρίσκονται ανάμεσα στις πιο δυνατές φωνές.

Οδός Πριάμου, Λευκωσία

50 χρόνια μετά Οδοιπορικό του «Β» στον δρόμο που συμβολίζει τη διχοτόμηση

Κυκλώματα: Πώς η διαφθορά ξεκινά από τη Μύκονο και φτάνει ως το κέντρο της Αθήνας

  • Τρεις είναι οι δικογραφίες για τη «μαφία της Μυκόνου», ενώ εξετάζεται ο ρόλος του κυκλώματος των επίορκων υπαλλήλων στην Αθήνα.

Πρόσωπα

  • Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Πρόεδρος της Δημοκρατίας

«Για άλλους δεν είμαι αρκετά δεξιά και για άλλους δεν είμαι αρκετά αριστερή»

  • Γιώργος Γεραπετρίτης, Υπουργός Εξωτερικών

«Η Βόρεια Μακεδονία παραβιάζει τη Συμφωνία»

  • Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, Βυζαντινολόγος, πρ. πρύτανης Σορβόννης

«Η γαλλική κοινωνία ήταν πάντα διχασμένη»

Η γραμμή 550: Δέκα δήμοι και 56 στάσεις με το λεωφορείο της υπομονής

  • Τα πλείστα όσα προβλήματα των αστικών συγκοινωνιών αποτυπώνονται στη γραμμή 550 που ενώνει τα βόρεια με τα νότια προάστια.

Έρευνα: Eνα πλωτό CERN

Το «Β» φιλοξενήθηκε στο ωκεανογραφικό σκάφος του διεθνούς ερευνητικού προγράμματος TREC, το οποίο μελετά τις ευρωπαϊκές ακτογραμμές φτάνοντας έως τη χώρα μας. Τι αναζητούν οι επιστήμονες και ποια είναι τα αναμενόμενα οφέλη.

Παρεμβάσεις

  • Μισέλ Φουσέ, Καθηγητής στην Ecole Normale Superieure, Παρίσι.
  • Κριστίν Μπερζίνα, Διευθύνουσα σύμβουλος German Marshal Fund (GMF) North.
  • Νίκος Αλιβιζάτος, Ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών ΕΚΠΑ.
  • Βασιλική Γεωργιάδου, Καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής»,

Καλοκαιρινές, εύκολες και κυρίως γρήγορες συνταγές μοιράζεται μαζί μας η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο βιβλίο «ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ» που κυκλοφορεί αποκλειστικά με «Το Βήμα της Κυριακής» στις 14 Ιουλίου. Μαζί, όπως κάθε εβδομάδα και το αγαπημένο περιοδικό «ΒΗΜΑgazino» με αφιέρωμα στον Μπραντ Πιτ και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις καλλιτεχνών, αλλά και του δημοσιογράφου του MEGA Ντίνου Σιωμόπουλου.

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ

Το νέο βιβλίο της Αργυρώς Μπαμπαρίγου « ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ: 35 συνταγές σε 15’» κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ αυτής της Κυριακής 14 Ιουλίου.

Καλοκαιρινές γεύσεις, εύκολα υλικά και ιδέες για τα πιο νόστιμα πιάτα. Η αγαπημένη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει συγκεντρώσει σε ένα βιβλίο όλες τις συνταγές που μπορούμε να ετοιμάσουμε σε λίγα λεπτά και να απολαύσουμε με την παρέα μας.

Το βιβλίο «35 Συνταγές σε 15’» από τη σειρά ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ της Αργυρώς Μπαμπαρίγου που κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου μας προτείνει ιδέες και ολοκληρωμένες συνταγές για τα πιο λαχταριστά, γρήγορα γεύματα του καλοκαιριού.

Όσοι λατρεύουν τα καλέσματα σε φίλους την περίοδο του καλοκαιριού και αναζητούν συνταγές για γρήγορα γεύματα, με απλές τεχνικές και δροσερές γεύσεις θα βρουν στο νέο βιβλίο της Αργυρώς όλες τις λύσεις.

Συνταγές που χρειάζονται ελάχιστη προετοιμασία και απαιτούν εύκολο μαγείρεμα ή ακόμη και καθόλου. Πιάτα με ζυμαρικά, ριζότο, φρέσκες σαλάτες, κρύες σούπες, μαγειρέματα με λαχανικά αλλά και συνδυασμούς φρέσκων υλικών θα γίνουν η πρώτη επιλογή για όσους δεν θέλουν να διαθέσουν πολύ χρόνο στην κουζίνα και φυσικά να μη στερηθούν γεύσης και νοστιμιάς.

Η καθημερινή βασική ερώτηση «τι θα μαγειρέψω σήμερα» ειδικά τους μήνες του καλοκαιριού που δεν θέλουμε να ξοδεύουμε πολύ χρόνο στην κουζίνα θα έχει πλέον 35… απαντήσεις για όλα τα γούστα. Άλλες παραδοσιακές και άλλες περισσότερο εκλεπτυσμένες με κοινό στοιχείο τη θεσπέσια γεύση.

Μη χάσετε με το ΒΗΜΑ αυτής της Κυριακής 14 Ιουλίου το νέο βιβλίο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ : «35 συνταγές σε 15’».

Μαζί BHMAgazino

Με το ΒΗΜΑ αυτής της Κυριακής 14 Ιουλίου κυκλοφορεί το αγαπημένο ένθετο περιοδικό BHMAGAZINO φιλοξενώντας στο εξώφυλλο τον Αμερικανό σταρ, Μπράντ Πιτ.

Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του, κυκλοφορεί με τη πανέμορφη σύντροφό του, δεν ενοχλείται από τα φλας των φωτογράφων και μοιάζει ενθουσιασμένος με τη νέα ταινία που ετοιμάζει.

Η εμφάνισή ως πιλότος της Formula 1 μας προϊδεάζει για το τι θα δούμε στη μεγάλη οθόνη. Ο Μπραντ Πιτ βρέθηκε στο British Grand Prix πριν λίγες ημέρες, συνομίλησε με τους διάσημους πιλότους και προσπάθησε να πάρει εικόνες και εμπειρίες από τον συναρπαστικό κόσμο του δημοφιλούς μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο ηθοποιός γοητεύτηκε σε όσα είδε και βέβαια γοήτευσε το πλήθος που τον εντόπισε ανάμεσα στους υψηλούς καλεσμένους.

Οι περισσότεροι διαπίστωσαν ότι ο χρόνος είναι απόλυτος σύμμαχός του Μπραντ Πιτ και η ηλικία (έχει φτάσει αισίως τα 60) είναι για εκείνον απλά ένας αριθμός.

Ακόμα, στο BHMAGAZINO μιλάνε και φωτογραφίζονται πρόσωπα από όλους τους χώρους της κοινωνικής ζωής και φυσικά της Τέχνης.

Ο νέος αστέρας της όπερας Φρέντι ντε Τομάζο, ο γνωστός μαέστρος Διονύσης Γραμμένος, ο βραβευμένος καλλιτέχνης Τζεβντέτ Ερέκ και ο αγαπημένος παρουσιαστής και δημοσιογράφος του MEGA, Ντίνος Σιωμόπουλος.

Το BHMAGAZINO ακολουθεί τη λάμψη, την γοητεία και την υψηλή αισθητική κάθε Κυριακή και μας προσκαλεί να μπούμε στον κόσμο του και αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου μαζί με το ΒΗΜΑ.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25 (Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: «Αργυρώ, Πεντανόστιμα»: €2,25 )
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Επικαιρότητα |

Μαρινάκης για αναβάθμιση Scope: Επιβεβαιώθηκαν ξανά οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

«Η έκθεση της Scope υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους, την επίτευξη ισχυρών πλεονασμάτων, τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος