Η Hewlett Packard Enterprise και η MindTheHack υπέγραψαν πρόσφατα συμφωνία συνεργασίας, με στόχο την εφαρμογή αποτελεσματικών μέτρων κυβερνοασφάλειας για να παραμένουν οι επιχειρήσεις ένα βήμα μπροστά από τις κυβερνοαπειλές, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλέστερο αύριο.

Η κυβερνοασφάλεια είναι μια κοινή ευθύνη μεταξύ της HPE, των πελατών, και των συνεργατών, καθώς ένας μόνο αδύναμος κρίκος μπορεί να επηρεάσει τους πάντες. Με τη χρήση της πλατφόρμας MindTheHack σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των έμπειρων τεχνικών συμβούλων της, οι εταιρείες αποκτούν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ελέγχους και εκτιμήσεις ασφάλειας -συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών διείσδυσης (penetration testing) – ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Η προστιθέμενη αξία που φέρνει το GenAI στον τομέα της κυβερνοασφάλειας

Η πλατφόρμα MindTheHack με τη χρήση τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) επιτρέπει την αυτόματη προστασία σε πραγματικό χρόνο, προλαμβάνοντας τις επιθέσεις πριν αυτές πραγματοποιηθούν. Με την αυτοματοποίηση της διαδικασίας αξιολόγησης ευπαθειών και δοκιμών διείσδυσης, η πλατφόρμα καλύπτει όλα τα στάδια από την αναγνώριση μέχρι την αναφορά, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση για την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hewlett Packard Enterprise για την Ελλάδα και την Κύπρο, κος Μιχάλης Κασιμιώτης, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την MindTheHack. Η πλατφόρμα τους προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση στην αυτοματοποίηση της αξιολόγησης ευπαθειών και πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας θα φέρει σημαντικά οφέλη στους πελάτες μας και θα τους βοηθήσει στην προετοιμασία τους για την εφαρμογή του κανονισμού, της EE, Digital Operational Resilience Act (DORA)».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της MindTheHack, κος Σταύρος Κηρύκος, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την HPE αποτελεί σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων των πελατών μας. Η τεχνογνωσία και η τεχνολογία της HPE, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες της πλατφόρμας μας, θα μας επιτρέψουν να παρέχουμε ακόμα πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις ασφάλειας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία