Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το CNN με τον Ντόναλντ Τραμπ, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Τζο Μπάιντεν ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε με σκληρά λόγια για τον νυν Αμερικανό πρόεδρο.

Ο Τραμπ είπε χαρακτηριστικά ότι φεύγει «ως ο χειρότερος πρόεδρος με διαφορά στην ιστορία της χώρας μας».

Η κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος

Παράλληλα, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές ξεκαθάρισε πως πιστεύει ότι η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις θα είναι ευκολότερο να ηττηθεί στις εκλογές του Νοεμβρίου συγκριτικά με τον Δημοκρατικό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν

Δημοσιογράφος του CNN δήλωσε στην πλατφόρμα Χ ότι ο Τραμπ έκανε τα σχόλια αυτά στο δίκτυο λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Μπάιντεν.

«Χτύπημα» εναντίον του Τζο Μπάιντεν ήρθε και από τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Μάικ Τζόνσον, ο οποίος δήλωσε ότι ο Μπάιντεν πρέπει να παραιτηθεί «αμέσως» και να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο, στην περίπτωση που δεν είναι ικανός να φέρει σε πέρας τα καθήκοντά του.

Παράλληλα, καυστική ήταν η ανάρτηση Τραμπ σχετικά με την αποχώρηση Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα, υποστηρίζοντας ότι ο Μπάιντεν δεν ήταν ικανός ούτε για να θέσει υποψηφιότητα αλλά ούτε να ασκήσει και τα προεδρικά του καθήκοντα. «Ποτέ δεν ήταν!» αναφέρει με το γνωστό του ύφος ο Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας ότι διατηρεί τη θέση του με ψέματα και ψευδείς ειδήσεις.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα