Αύριο Τρίτη 23 Ιουλίου αναμένεται να αρχίσει η διαπραγμάτευση των 5.130.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Softweb στη γενική κατηγορία διαπραγμάτευσης της Εναλλακτικής Αγοράς, ΕΝ.Α. PLUS, του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, στις 22.07.2024 η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την ένταξη των μετοχών της Εταιρίας στην ΕΝ.Α. PLUS. Σύμβουλος ΕΝ.Α. για την ένταξη των μετοχών της Εταιρίας στην ΕΝ.Α. του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι η «Koubaras Ltd»

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι SOFTWEB με λατινική και ελληνική γραμματοσειρά. Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας είναι €0,86 ανά μετοχή. Σημειώνεται ότι οι μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) πριν από την έναρξη διαπραγμάτευσης.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η εταιρία «SOFTWeb- Adaptive I.T. Solutions Ανώνυμη Εταιρία» (εφεξής η «Εταιρία») ανακοινώνει ότι στις 23.07.2024 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση του συνόλου των 5.130.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, ονομαστικής αξίας €0,12 εκάστης στη γενική κατηγορία διαπραγμάτευσης της Εναλλακτικής Αγοράς, ΕΝ.Α. PLUS, του Χρηματιστηρίου Αθηνών («ΕΝ.Α. PLUS»).

Στις 22.07.2024 η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την ένταξη των μετοχών της Εταιρίας στην ΕΝ.Α. PLUS.

Σύμβουλος ΕΝ.Α. για την ένταξη των μετοχών της Εταιρίας στην ΕΝ.Α. του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι η «Koubaras Ltd»

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι SOFTWEB με λατινική και ελληνική γραμματοσειρά.

Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρίας είναι €0,86 ανά μετοχή. Οι μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) πριν από την έναρξη διαπραγμάτευσης.

Το Πληροφοριακό Έγγραφο που συντάχθηκε για την ένταξη των μετοχών στην ΕΝ.Α. PLUS είναι διαθέσιμο από τις 22.07.2024 σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες της «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. – Χρηματιστήριο Αθηνών» (www.athexgroup.gr), της Εταιρίας (www.softweb.gr) και του Συμβούλου ΕΝ.Α. (www.koubaras.eu).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Ηλεκτρονικά σούπερ μάρκετ: Αύξηση του τζίρου κατά 7% στο πρώτο εξάμηνο του 2024
Επιχειρήσεις |

Πόσο κοστίζει το μέσο καλάθι στα ηλεκτρονικά σούπερ μάρκετ [γραφήματα]

Ανάπτυξη σημείωσε το πρώτο εξάμηνο του 2024 ο κλάδος των ηλεκτρονικών σούπερ μάρκετ (online super market). Συγκεκριμένβα, για το πρώτο μισό του 2024, η αύξηση του τζίρου των Online Super Market ήταν 7% και άγγιξε τα €164εκ σε τιμές λιανικής συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, χωρίς όμως να περιλαμβάνονται Q-Commerce παίκτες με δικές τους αποθήκες όπως eFood […]