Νέα αγορά επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου στην ακτοπλοϊα από τον Όμιλο της Golden Star Ferries. Όπως αναφέρθηκε στον ot.gr από την εταιρεία των αδελφών Στεφάνου, η Golden Star Ferries συμφώνησε για την αγορά του επιβατηγού οχηματαγωγού VOLCAN DE TABURIENTE, που φέρει σημαία Ισπανίας, έναντι τιμήματος που κυμαίνεται μεταξύ 20 εκατ. ευρώ και 30 εκατ. ευρώ.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Αρχισαν οι εκπτώσεις – Δείτε αναλυτικά τις προσφορές των εταιρειών

Πρόκειται για ένα επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο με ολικό μήκος 130,45 μέτρα και πλάτος του είναι 21,6 μέτρα έτους ναυπήγησης 2006, το οποίο ανήκει στην Ισπανική ARMAS NAVIERA SA σύμφωνα με το Equasis. Έχει τη δυνατότητα μεταφορά 1.500 επιβατών, 140 ΙΧ και 50 φορτηγών.

Το πλοίο που είναι προσαρμοσμένο στην Eurosolas, θα παραληφθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο και οι όποιες αναγκαίες προσαρμογές κυρίως στους χώρους επιβατών θα πραγματοποιηθούν στο Πέραμα.

Η εταιρεία δεν έχει αποφασίσει ακόμη σε ποια γραμμή του Αιγαίου θα το δρομολογήσει.

Με βάση την Ραφήνα η Golden Star Ferries

Η Golden Sytar Ferries που ξεκίνησε ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην ελληνική ακτοπλοΐα το 2011, δραστηριοποιείται από τη Ραφήνα προς  Άνδρο, Τήνο και Μύκονο, πραγματοποιώντας καθημερινές αναχωρήσεις με τρία επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία.

Πρόκειται για τα ANDROS QUEEN με μέγιστη υπηρεσιακή ταχύτητα, 23 κόμβους και ικανότητα μεταφοράς1.440 επιβατών και 360 οχημάτων, SUPERFERRY με μέγιστη ταχύτητα 21 κόμβοι και ικανότητα μεταφοράς 1.440 επιβατών και 280 οχημάτων και το ταχύπλοο HSC SUPEREXPRESS με μέγιστη υπηρεσιακή ταχύτητα 35 κόμβων, και ικανότητα μεταφοράς 1070 επιβατών και 200 οχημάτων.

Οι αδελφοί Στεφάνου, από την Άνδρο, εκτός από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Golden Star Ferries έχουν σημαντική παρουσία στην ποντοπόρο ναυτιλία με τις εταιρείες Sea Gate Navigation με ένα στόλο από 13 πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου και η Bright Navigation 10 Bulker.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία