Αφήνοντας αιχμές αλλά και παραθέτοντας μια σειρά από ερωτήματα δίνει σκληρή απάντηση σε δημοσίευμα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνει «Αιδώς Αργείοι» και απαντά σε δημοσίευμα («Πρώτο Θέμα») που μιλούσε για «μυστήρια έως ύποπτη εμμονή» του Στέφανου Κασσελάκη με την Attica Bank.

Τονίζει οτι «το συγκεκριμένο site μιλάει για «μυστήρια εμμονή» μου, επειδή ασχολούμαι με τη συμφωνία της Τράπεζας Αττικής. Επειδή, δηλαδή, δεν διστάζω να πω την αλήθεια.
Ότι το Δημόσιο θα έχει πληρώσει περισσότερα από 900 εκ.€ για να έχουν την πλειοψηφία της Τράπεζας Αττικής οι ιδιώτες που θα έχουν βάλει μόλις 268 εκ. €. Ότι δηλαδή ο Κ. Μητσοτάκης κάνει δώρο μια τράπεζα στους «φίλους» του και το δώρο το πληρώνει ο ελληνικός λαός».

Κασσελάκης: Σύγκρουση με τα συμφέροντα, θα το φτάσουμε ως το τέλος – Σκληρό ροκ για Attica Bank

Αναφέρεται στον τραπεζικό δανεισμό του «Πρώτου Θέματος» και παραθέτει ερωτήματα λέγοντας μεταξύ άλλων:   «Είχες ή δεν είχες δάνεια 36,5 εκ. ευρώ;
Μετά από μια αλληλουχία διαδοχικών πωλήσεων των δανείων σου σε διάφορα funds, η υπόθεση πού κατέληξε; Μήπως τελικά με 7,5 εκ. ευρώ μετρητά του ενός fund μαζί με 2,5 εκ. ευρώ collateral από τη διοίκησή σας- δηλαδή σύνολο 10 εκ. ευρώ- εξαγοράστηκε το δάνειό σας αξίας 36 εκ. ευρώ; Δηλαδή υπήρξε κούρεμα 26 εκ. ευρώ;Αυτά τα “κούρεψε” η Τράπεζα Πειραιώς; Υπήρξε παρέμβαση Μαξίμου για το κούρεμα;»

«Και μετά κατηγορείτε εμένα για δήθεν εμμονή στη διαφύλαξη των χρημάτων του Δημοσίου, δηλαδή του ελληνικού λαού…» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όλη η ανάρτηση:

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα