Η L-Stone Capital ανακοινώνει νέα επένδυσή της στη Zenus, μια εταιρεία ηγέτη στην ηθική ανάλυση προσώπων. Αυτή η επένδυση υπογραμμίζει τη δέσμευση της L-Stone Capital να υποστηρίζει καινοτόμες τεχνολογίες που επαναπροσδιορίζουν τα δεδομένα γύρω από τους καταναλωτές και τις συνήθειες τους και βελτιώνουν συνολικά την εμπειρία των καταναλωτών.

Η Zenus προσφέρει στις επιχειρήσεις βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και εμπειρίας μέσω μετρήσεων όπως εντυπώσεις, δημογραφικά στοιχεία, χρόνος παραμονής, αλλά και δείκτες «θετικής ενέργειας» των καταναλωτών.

Οι Δανοί που κόντραραν την IKEA – Πώς αναπτύσσεται η JYSK στην Ελλάδα

Τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης της Zenus τρέχουν σε προσαρμοσμένες (Internet of Things) IoT συσκευές που εξασφαλίζουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αυτή η λύση παρέχει πολύτιμα δεδομένα για τη διεξαγωγή μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεων αλλά και την βελτιστοποίηση της εμπειρίας του ευρύτερου κοινού σε δημόσιους χώρους, όπως εμπορικά κέντρα, θέτοντας ένα πρότυπο για την ιδιωτικότητα από τον σχεδιασμό.

Η επένδυση της L-Stone Capital σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για τη μεταμόρφωση του τρόπου με τον οποίο οι εταιρείες βελτιώνουν την ανάλυση δεδομένων, την εμπειρία των πελατών, εξασφαλίζοντας παράλληλα επιπλέον πηγή εσόδων.

Ένα επιτυχημένο ιστορικό

Η Zenus έχει δείξει εντυπωσιακή ανάπτυξη, πετυχαίνοντας αύξηση εσόδων κατά 300% ετησίως. Υπό την ηγεσία του CEO Πάνου Μουτάφη, Ph.D., η Zenus αποτελείται από μια ταλαντούχα ομάδα αφιερωμένη στην προώθηση της ηθικής τεχνητής νοημοσύνης. Η εταιρεία έχει ήδη εξασφαλίσει συνεργασίες με κορυφαίους διοργανωτές εκδηλώσεων στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Ένα όραμα για το μέλλον

Η L-Stone Capital επικεντρώνεται σε επενδύσεις που αφορούν εταιρείες με ισχυρή ανάπτυξη και καινοτόμες λύσεις. Η διοικητική ομάδα πιστεύει ότι η Zenus είναι έτοιμη να ηγηθεί της αγοράς με τις ηθικές της γνώσεις συμπεριφοράς και εμπειρίας. Καθώς οι επιχειρήσεις αναζητούν τρόπους που βασίζονται στα δεδομένα για να βελτιώσουν τις εμπειρίες των πελατών, οι λύσεις της Zenus γίνονται απαραίτητες.

Ο Jason Manolopoulos, Partner στην L-Stone Capital, δήλωσε, «η επένδυσή μας στη Zenus αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη μας στο όραμά της ομάδας και την ικανότητά τους να μεταμορφώσουν τον τομέα καταναλωτικών δεδομένων. Ηγούμενοι αυτού του γύρου χρηματοδότησης, βοηθάμε τη Zenus να κλιμακώσει τις λειτουργίες της, να επεκτείνει την εμβέλειά της και να αναπτύξει την τεχνολογία της».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις