Σε υπογραφή Ιδιωτικού Συμφωνητικού Προκαταβολής προχώρησε στις 23 Ιουλίου 2024 η Orilina Properties για την πώληση μελλοντικής μεζονέτας που θα ευρίσκεται στην πτέρυγα Β’ του υπό ανάπτυξη οικιστικού συγκροτήματος «Marina Residences by Kengo Kuma», στη μαρίνα Αγ. Κοσμά, έναντι τιμήματος €8.029.726.

Το συγκρότημα των κατοικιών θα βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο του «Ελληνικού» δίπλα από τη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά. Πρόκειται για έργο, αρχικού προϋπολογισμού 57,4 εκατ. ευρώ.

Οσον αφορά την επένδυση για την ανέγερση του συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών, η συνολική επιφάνεια ανωδομής θα ξεπερνά τα 4.900 τ.μ., με υπόγειους χώρους στάθμευσης και αποθήκες, σε συνολικό οικόπεδο επιφανείας 22.795 τ.μ.

Πρόκειται για οροφοδιαμερίσματα και μεζονέτες με ιδιωτικές πισίνες και κήπους, υπόγειους και υπέργειους χώρους στάθμευσης, αλλά και χώρους αναψυχής, διαθέσιμους σε όλους τους κατοίκους και πλήρως φυλασσόμενους με ιδιωτική είσοδο.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΕΑΠ τον περασμένο Δεκέμβριο εισήλθε στο Χρηματιστήριο αντλώντας περί τα 30 εκατ. ευρώ, με βασικό στόχο να χρηματοδοτήσει μέρος από τις 2 αναπτύξεις – επενδύσεις συνολικού ύψους 77,4 εκατ. ευρώ που προωθεί η ΑΕΕΑΠ στο Ελληνικό, ήτοι οικιστικό project και ιδιωτική λέσχη.

Είχε προηγηθεί η υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας της Orilina Properties με τη Lamda Development τον Ιούνιο του 2022  σχετικά με την προοπτική επένδυσης σε τμήματα της Ζώνης Ανάπτυξης του Παράκτιου Μετώπου του Ελληνικού και ειδικότερα επί γηπέδων, στην ευρύτερη περιοχή της Μαρίνας του Αγίου Κοσμά.

Τα εν λόγω γήπεδα, με δυνατότητα συνολικής δομήσιμης επιφάνειας μέχρι και 5.790 τ.μ. βρίσκονται ανάμεσα στον οικιστικό πύργο Riviera Tower και τον εμπορικό προορισμό του Riviera Galleria.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις