Το Παρίσι διαθέτει πολλά πολυτελή καταλύματα πέντε αστέρων, σύμφωνα με το CNBC.

Ολυμπιακοί αγώνες: Χιλιάδες εισιτήρια στα αζήτητα

Στο Hotel Plaza Athénée, μια διανυκτέρευση κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής μπορεί να κοστίσει περίπου 44.000 δολάρια, ενώ μια διαμονή στην Imperial Suite στο Ritz Paris μπορεί να κοστίσει το εκπληκτικό ποσό των 70.000 δολαρίων ανά διανυκτέρευση.

To παλάτι στο Παρίσι που έγινε… ξενοδοχείο

Το Hôtel de Crillon, ένα παλάτι του 18ου αιώνα που μετατράπηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο το 1909, έχει φιλοξενήσει πολλές διασημότητες, βασιλείς και αρχηγούς κρατών. Το «Les Grands Appartements» εκτείνεται σε περισσότερα από 335 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει δύο μεγάλες σουίτες σχεδιασμένες από τον Karl Lagerfeld.

Για ένα διάλειμμα από την πόλη, o συντάκτης του CNBC συστήνει το Chateau de Villette, ένα κτήμα του τέλους του 17ου αιώνα 40 λεπτά από το Παρίσι με το αυτοκίνητο. Γνωστό ως «Μικρές Βερσαλλίες», το κάστρο διαθέτει νεοκλασική πρόσοψη. Η διαμονή μιας εβδομάδας κοστίζει σχεδόν 270.000 δολάρια.

Η γενέτειρα του οδηγού Michelin

Η Γαλλία, η γενέτειρα του οδηγού Michelin, προσφέρει πολυτελή εστιατόρια, με 630 εστιατόρια σε εθνικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων εννέα στο Παρίσι με τρία αστέρια Michelin. Το Le Cinq, στο Four Seasons Hotel George V του Παρισιού, σερβίρει πιάτα του βραβευμένου σεφ Christian Le Squer και κρασί από ένα κελάρι που μπορεί να χωρέσει 50.000 μπουκάλια.

Άλλες αξιοσημείωτες επιλογές περιλαμβάνουν το Restaurant Kei, το οποίο συνδυάζει ιαπωνική και δυτική κουζίνα, και το Epicure στο Le Bristol Paris, το οποίο σερβίρει αυξημένο κλασικό γαλλικό φαγητό.

Οι επισκέπτες μπορούν να πλεύσουν στον ποταμό Σηκουάνα με πολυτελή ιδιωτικά γιοτ ή να απολαύσουν μια αξέχαστη εμπειρία αγορών στο Samaritaine – ένα από τα παλαιότερα πολυκαταστήματα της πόλης, που τώρα ανήκει στην LVMH.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή