Έχοντας ήδη για φέτος αυξημένο κύκλο πωλήσεων σε Πάρο, Μύκονο, Κέα, Άνδρο, Κύθνο, που επιβεβαιώνει και την ισχυρή ζήτηση για ακίνητα στις Κυκλάδες, η Engel & Völkers Ελλάδος ξεκινάει τη λειτουργία νέου καταστήματος στη Νάουσα της Πάρου.

Όπως επισημαίνει η μεσιτική εταιρεία, η αυξανόμενη επιθυμία των ξένων να περάσουν τις διακοπές τους στα ηλιόλουστα νησιά των Κυκλάδων έχει θετική επίδραση στον ελληνικό τουρισμό, οδηγώντας σε αυξημένη ζήτηση για δεύτερη κατοικία είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επενδυτικό ενδιαφέρον. Η επέκταση της τουριστικής περιόδου μπορεί να αποδοθεί στις αξιόπιστες αεροπορικές συνδέσεις μεταξύ των νησιών και της ηπειρωτικής Ελλάδας, καθώς και στις απευθείας πτήσεις από πολλές πόλεις του εξωτερικού.

Κατοικίες: Ράλι χωρίς τέλος με αυξήσεις έως 28,9% – Τα ρεκόρ του Πειραιά [πίνακες]

Το επενδυτικό ενδιαφέρον για τις Κυκλάδες χαρακτηρίζεται από αγοραστές που προέρχονται κατά πλειοψηφία από τις γερμανόφωνες περιοχές , Γερμανία – Αυστρία – Ελβετία, ακολουθούν οι πολίτες της Αμερικής και του Ηνωμένου Βασιλείου και συμπληρώνεται από ενδιαφερόμενους που προέρχονται από την Γαλλία και τις χώρες της Μεσογείου όπως Ιταλία και Ισπανία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Engel & Völkers Ελλάδος, κ. Γιώργος Πετράς δήλωσε σχετικά:

“Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος Engel & Völkers στην Πάρο, στην καρδιά της γραφικής Νάουσας. Η παρουσία μας εδώ αντανακλά τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας στην αγορά δεύτερης κατοικίας, εξυπηρετώντας τα νησιά των Κυκλάδων. Η Engel & Völkers έχει σημειώσει σημαντική αύξηση στις πωλήσεις ακινήτων στην περιοχή, αναδεικνύοντας την ισχυρή ζήτηση για πολυτελή ακίνητα στα όμορφα νησιά των Κυκλάδων. Με το νέο μας κατάστημα στην Πάρο και το δίκτυο συνεργατών μας στις Κυκλάδες, είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών μας και να προσφέρουμε μοναδικές ευκαιρίες για απόκτηση εξοχικών κατοικιών με την απαράμιλλη αισθητική και την εξαιρετική ποιότητα που μας χαρακτηρίζει.”

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα