Το Internet Banking, οι ειδικές mobile εφαρμογές και άλλα κανάλια συναλλαγών παρέχουν τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να πραγματοποιούν πληρωμές με πολλούς τρόπους. Τώρα, όμως, με τη νέα λειτουργικότητα Πληρωμές Οργανισμών (Bill Payments) μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές λογαριασμών απευθείας στο εμπορολογιστικό τους σύστημα ERP μέσω του Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Ο τρόπος είναι απλός, καθώς η δυνατότητα αυτή προσφέρεται μέσω της πλατφόρμας Epsilon Pay, μόνο με χρήση κωδικών εισόδου στο Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας για Επιχειρήσεις.

Εφόσον μια επιχείρηση διαθέτει λογισμικό PYLON Hybrid, Galaxy ή Epsilon Smart της EPSILON NET, είναι δυνατή η εκτέλεση πληρωμών σε οργανισμούς μέσω μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Epsilon Pay. Με αυτόν τον τρόπο αυτοματοποιούνται οι πληρωμές με ασφάλεια, πραγματοποιώντας άμεσα τη συμφωνία των λογιστικών εγγραφών της επιχείρησης, πετυχαίνοντας παράλληλα εξοικονόμηση χρόνου και κόστους διαχείρισης.

Επιπλέον, ο επιχειρηματίας μπορεί να αξιοποιήσει την αυτοματοποίηση εισπράξεων με χρήση κωδικών Epsilon Pay RF στα τιμολόγια που εκδίδει σε πελάτες, αλλά και την υπηρεσία διαχείρισης λογαριασμών για πληροφόρηση αναφορικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς του σε πραγματικό χρόνο.

Η καινοτομία αυτή, η οποία εμπίπτει στο πεδίο του embedded banking, γίνεται πραγματικότητα μέσα από μία συνεργασία που αποτελεί ορόσημο για τα ελληνικά, αλλά και τα διεθνή, δεδομένα: του Ομίλου EPSILON NET με την Εθνική Τράπεζα.

Τι είναι το Epsilon Pay

To Epsilon Pay αποτελεί την ψηφιακή πλατφόρμα των δύο Ομίλων και προσφέρει τις λειτουργικότητες:

Το επιπλέον πλεονέκτημα της νέας αυτής λύσης πληρωμών είναι ότι προσφέρει την αυτόματη εκτέλεση και συμφωνία λογιστικών εγγραφών σε κάθε τραπεζική συναλλαγή, απλοποιώντας τις διαδικασίες για λογιστές, στελέχη επιχειρήσεων και λογιστικά γραφεία και διευκολύνοντας τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων στη διαχείριση πληρωμών και οφειλών.

Η αναλυτική πληροφόρηση και τα στατιστικά που είναι πλέον διαθέσιμα με το Epsilon Pay, επιτρέπουν τη λήψη των καλύτερων αποφάσεων για ένα σημαντικό μέρος των εξόδων της επιχείρησης, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα και την κερδοφορία.

Με 3 απλά βήματα 

Εάν διαθέτετε λογισμικό PYLON Hybrid, Galaxy ή Epsilon Smart μπορεί να ενεργοποιήσετε το Epsilon Pay, απευθείας από το σύστημά σας, με απλά βήματα:

  1. Επιλέγετε στο portal Epsilon Net / My Account τη συνδρομή σας ή εναλλακτικά εκδηλώνετε ενδιαφέρον μέσω του https://epsilonpay.eu
  2. Επιλέγετε τις λειτουργικότητες που επιθυμείτε και ολοκληρώνετε την αγορά τους
  3. Επιλέγετε στην ενότητα Προσβάσεις τη λειτουργικότητα που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε και οδηγείστε σε σελίδα για την εγγραφή σας στην Εθνική Τράπεζα με τους κωδικούς εισόδου σας στο Internet Banking. Ειδικά, για τη λειτουργικότητα Αυτοματοποίηση Εισπράξεων, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις εγγραφής σας εδώ.

Το Epsilon Pay εκαινιάζει έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων. Μέσα από την τεχνολογική πρωτοπορία του Ομίλου EPSILON NET, οι επιχειρηματικοί πελάτες της Εθνικής Τράπεζας με συμβατά λογισμικά θα έχουν σύντομα στη διάθεσή τους πολύ περισσότερα εργαλεία και λύσεις που προσθέτουν αξία στις συναλλαγές τους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις