❚❚
FTSE [Large Cap] 0 0 0 FTSEA [Δείκτης Αγοράς] 0 0 0 FTSEM [Mid Cap] 0 0 0 HELMSI [Mid & Small Cap] 0 0 0 ΔΤΡ [Τράπεζες] 0 0 0 ΒΟΣΥΣ [VOSYS.ATH] 0 0 0 ΜΙΝ [MIN.ATH] 0 0 0 CENER [CENER.ATH] 0 0 0 DIMAND [DIMAND.ATH] 0 0 0 ΕΥΔΑΠ [EYDAP.ATH] 0 0 0 ΥΑΛΚΟ [YALCO.ATH] 0 0 0 ΙΑΤΡ [IATR.ATH] 0 0 0 ΕΝΤΕΡ [ENTER.ATH] 0 0 0 ΒΙΟΚΑ [BIOKA.ATH] 0 0 0 ΙΝΤΕΤ [INTET.ATH] 0 0 0 ΠΡΔ [PRD.ATH] 0 0 0 ΚΛΜ [KLM.ATH] 0 0 0 ΠΕΤΡΟ [PETRO.ATH] 0 0 0 ΣΑΤΟΚ [SATOK.ATH] 0 0 0 ΜΥΤΙΛ [MYTIL.ATH] 0 0 0 ΣΑΡ [SAR.ATH] 0 0 0 ΚΥΡΙΟ [KYRI.ATH] 0 0 0 ΔΑΙΟΣ [DAIOS.ATH] 0 0 0 ΛΙΒΑΝ [LIVAN.ATH] 0 0 0 ΤΡΕΣΤΑΤΕΣ [TRESTATES.ATH] 0 0 0 ΧΑΙΔΕ [HAIDE.ATH] 0 0 0 ΚΕΠΕΝ [KEPEN.ATH] 0 0 0 ΛΕΒΠ [LEBEP.ATH] 0 0 0 ΓΕΚΤΕΡΝΑ [GEKTERNA.ATH] 0 0 0 ΔΕΗ [PPC.ATH] 0 0 0 ΑΣΚΟ [ASCO.ATH] 0 0 0 ΦΙΕΡ [FIER.ATH] 0 0 0 ΦΡΙΓΟ [FRIGO.ATH] 0 0 0 ΜΟΥΖΚ [MOYZK.ATH] 0 0 0 ΚΟΥΑΛ [QUAL.ATH] 0 0 0 ΛΟΓΟΣ [LOGISMOS.ATH] 0 0 0 ΜΟΗ [MOH.ATH] 0 0 0 ΟΛΥΜΠ [OLYMP.ATH] 0 0 0 ΚΟΡΔΕ [KORDE.ATH] 0 0 0 NOVAL [NOVAL.ATH] 0 0 0 ΜΕΡΚΟ [MERKO.ATH] 0 0 0 ΠΡΟΦ [PROF.ATH] 0 0 0 ΕΧΑΕ [EXAE.ATH] 0 0 0 ΝΑΥΠ [NAYP.ATH] 0 0 0 ΙΚΤΙΝ [IKTIN.ATH] 0 0 0 ΕΛΙΝ [ELIN.ATH] 0 0 0 ΒΑΡΝΗ [VARNH.ATH] 0 0 0 ΕΛΤΟΝ [ELTON.ATH] 0 0 0 ΛΑΜΔΑ [LAMDA.ATH] 0 0 0 ΕΤΕ [ETE.ATH] 0 0 0 ΜΟΤΟ [MOTO.ATH] 0 0 0 ΒΙΟΤ [BIOT.ATH] 0 0 0 ΜΛΣ [MLS.ATH] 0 0 0 ΙΛΥΔΑ [ILYDA.ATH] 0 0 0 ΛΕΒΚ [LEBEK.ATH] 0 0 0 ΑΤΕΚ [ATEK.ATH] 0 0 0 ΟΤΕ [HTO.ATH] 0 0 0 ΜΟΝΤΑ [MODA.ATH] 0 0 0 ΑΤΤΙΚΑ [ATTICA.ATH] 0 0 0 ΜΕΒΑ [MEVA.ATH] 0 0 0 ΟΡΙΛΙΝΑ [ORILINA.ATH] 0 0 0 ΣΠΕΙΣ [SPACE.ATH] 0 0 0 ΚΤΗΛΑ [KTILA.ATH] 0 0 0 ΠΡΕΜΙΑ [PREMIA.ATH] 0 0 0 ΑΛΦΑ [ALPHA.ATH] 0 0 0 ΕΛΧΑ [ELHA.ATH] 0 0 0 ΕΕΕ [EEE.ATH] 0 0 0 ΟΛΘ [OLTH.ATH] 0 0 0 ΑΤΤ [TATT.ATH] 0 0 0 ΙΝΤΕΡΚΟ [INTERCO.ATH] 0 0 0 ΕΛΛ [TELL.ATH] 0 0 0 ΒΙΟΣΚ [BIOSK.ATH] 0 0 0 ΔΡΟΜΕ [DROME.ATH] 0 0 0 ΠΕΙΡ [TPEIR.ATH] 0 0 0
Επικαιρότητα

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: 28 πρόσωπα ζητούν ένοχο

Οι υποκλοπές, η ΕΥΠ, το Predator και πώς συνδέονται – Το τρικ για να θαφτεί η υπόθεση και το παιχνίδι με τις ευθύνες.

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: 28 πρόσωπα ζητούν ένοχο

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής που κυκλοφορεί:

Βίοι παράλληλοι για ΕΥΠ και Predator: 28 πρόσωπα ζητούν ένοχο

  • Το σκάνδαλο των υποκλοπών, οι κοινοί στόχοι και το παιχνίδι με τις ευθύνες

Νέα ερωτήματα προκαλούνται από την αποκάλυψη ότι τα τηλέφωνα 28 προσώπων που είχαν παγιδευτεί και επιμολυνθεί με το κακόβουλο λογισμικό Predator, παράλληλα είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση και από την ΕΥΠ. Ο αριθμός προκύπτει από την πραγματογνωμοσύνη που διενεργήθηκε στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων και, όπως σχολιάζουν πηγές από τον δικαστικό χώρο, καταδεικνύει πως όσα είχαν καταγγελθεί περί της ύπαρξης «κοινού κέντρου παρακολούθησης» δεν απείχαν από την πραγματικότητα. Πώς όμως επιχειρήθηκε να κουκουλωθεί η υπόθεση και πώς παίζεται το παιχνίδι των ευθυνών;

Το Βήμα: Ζήτημα πολιτισμού – Του Ι.Κ. Πρετεντέρη

Η δημοκρατία δεν είναι μόνο θεσμοί, κόμματα, εκλογές και ποσοστά. Ούτε εξαντλείται σε επετείους, δεξιώσεις και αφιερώματα.

Δεν είναι φυσικά ξέφραγο αμπέλι όπου στο όνομά της ο καθένας δικαιούται να εκτονώνει τα χειρότερα ένστικτα και νοοτροπίες.

Η δημοκρατία είναι πάνω από όλα ένας πολιτισμός.

Ενα πλαίσιο σκέψης και συμπεριφοράς που προσδιορίζει όσους θέλουν να μετέχουν σε κάτι που ονομάζουμε δημοκρατικό σύστημα.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Υπερθέαμα, αλλά και χάος στο Παρίσι

  • Η δύσκολη καθημερινότητα των κατοίκων και τα μεγάλα αστέρια των Αγώνων

«Κούρεμα» επιτόκια καταθέσεων

  • Πώς κερδίζουν οι τράπεζες και χάνουν όσοι πελάτες τους αποταμιεύουν ακόμα

Αμερικανικές εκλογές: Στο δρόμο για τις κάλπες

Το «Φαρ Ουέστ» μίας αναμέτρησης χωρίς όρια

  • «Είσαι σεξιστής και ρατσιστής»
  • «Είσαι ακροαριστερή και τρελή»

Μοιραίες σχέσεις

Η αβάσταχτη βαρβαρότητα του Πολάκη και ο Κασσελάκης

Το νέο επεισόδιο του βουλευτή Χανίων προστίθεται στο πλήθος των εσωκομματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έρευνα: Τι συμβαίνει όταν η γενιά της COVID πάει νηπιαγωγείο

Τα παιδιά που τα πρώτα χρόνια της ζωής τους συνέπεσαν με την καραντίνα και τις δυσκολίες της ένταξης στη σχολική κοινωνία.

Παρασκήνιο: Σκληρό πόκερ Αθήνας – ΕΕ για επίτροπο και χαρτοφυλάκιο

  • Πώς οι διαβουλεύσεις για ένα «ενεργό» χαρτοφυλάκιο της Κομισιόν συνδέονται με την επιλογή του προσώπου για τη θέση του επιτρόπου.

79 βιβλία για το καλοκαίρι από τη συντακτική ομάδα του «Βήματος»

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το Μουσείο «Νίκος Καζαντζάκης»

Μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής»,

Την Κυριακή 28 Ιουλίου, μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής» διαβάζουμε το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Ηγέτες της Μεταπολίτευσης» για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ξεφυλλίζουμε το μεγαλύτερο περιοδικό υγείας και ευεξίας, Vita. Μαζί, όπως κάθε Κυριακή, ΒΗΜΑgazino με ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στο ανακαινισμένο μουσείο Καζαντζάκη στην Κρήτη.

«Ηγέτες της Μεταπολίτευσης»

O Β’ τόμος της σειράς βιβλίων «Ηγέτες της Μεταπολίτευσης» είναι αφιερωμένος στον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η περιπετειώδης διαδρομή μιας ξεχωριστής προσωπικότητας, από το πανεπιστημιακό περιβάλλον της Αμερικής, στην ελληνική πολιτική και την πρωθυπουργία.

Τη ζωή, τις πτυχές της προσωπικότητάς του καθώς και τις εσωτερικές του συγκρούσεις αλλά και τις πολιτικές του φιλοδοξίες περιγράφει σε ένα συναρπαστικό βιβλίο ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Μοντήγκλ Στερνς.

Ο Στερνς έζησε τον Ανδρέα Παπανδρέου σε όλες τις περιόδους της ζωής του και σκιαγραφεί το πορτρέτο του πρώτου Έλληνα σοσιαλιστή πρωθυπουργού.

Στον πρόλογο του βιβλίου η σύζυγος του Μοντήγκλ Στερνς, η Αντόνια Ρ. Στερνς η οποία βοήθησε τον σύζυγό της στη συγγραφή όταν εκείνος ήταν σε προχωρημένη ηλικία και δεν έβλεπε να δακτυλογραφεί, κάνει μια πιο ρεαλιστική και γλαφυρή αποτύπωση της σχέσης που είχαν αναπτύξει οι δύο άνδρες και μέσω κοινωνικών συναναστροφών.

«…Το βιβλίο «Ανδρέας Παπανδρέου: Το Αίνιγμα» είναι ένα πολύ πιο προσωπικό βιβλίο. Αναμνήσεις και προσωπογραφική μελέτη του πρώτου Έλληνα σοσιαλιστή πρωθυπουργού, του οποίου τη μεταμόρφωση, από προσηνή Αμερικανό οικονομολόγο σε παθιασμένο αντι-Αμερικανό πολιτικό, ο Μόντυ παρακολούθησε από κοντά κατά τις τρεις του θητείες στην Αθήνα – την τελευταία ως Αμερικανός πρέσβης.

Το βιβλίο αντικατοπτρίζει επίσης την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, τον αντίκτυπό του στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις και ιδιαίτερα την επίδρασή του στον Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο γνωρίσαμε στην Αθήνα το 1959. Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ελλάδα, αν και πολιτογραφημένος Αμερικανός από το 1945, ο Ανδρέας ήταν ήδη πρόεδρος της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνιας. Προσκεκλημένος από την ελληνική κυβέρνηση, περνούσε έναν χρόνο εκπαιδευτικής άδειας (sabbatical) στην Αθήνα, για να μελετήσει την οπισθοδρομική ελληνική οικονομία και να ετοιμάσει μια εργασία για το πώς αυτή μπορούσε να βελτιωθεί.

Ως συμπατριώτες Αμερικανοί που μέναμε κατά σύμπτωση στον ίδιο δρόμο, γίναμε γρήγορα καλοί φίλοι με τον «Άντι και τη Μάγκι» –όπως λέγονταν ακόμη ο Ανδρέας και η Μάργκαρετ, η σύζυγός του από τη Μέση Αμερική– ανταλλάσσοντας δανεικά «φλιτζάνια ζάχαρη» και παρεμφερείς εντυπώσεις γύρω από την Ελλάδα. Ήταν εύκολο να θαυμάζεις τις φυσικές της ομορφιές και τον ευχάριστο τρόπο ζωής.

Όμως ήταν δύσκολο να πεις έναν καλό λόγο για τη δυσλειτουργική της γραφειοκρατία και το σκοτεινό της πολιτικό σύστημα. Ο Ανδρέας, που είχε να κάνει και με τα δύο, μας διασκέδαζε με ιστορίες για χαμένα αρχεία, μαγειρεμένους αριθμούς και ανίκανους αξιωματούχους – ήταν σε δίλημμα για το αν θα έπρεπε να τελειώσει την έρευνά του και να γυρίσει στην Καλιφόρνια ή να παραμείνει και να πιέσει, ώστε να υλοποιηθούν οι οικονομικές του μεταρρυθμίσεις…».

Vita: Mε την Ευαγγελία Πλατανιώτη

Στο VITA που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 28 Ιουλίου με το ΒΗΜΑ θα διαβάσουμε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα για την υγεία, τις καλοκαιρινές συμβουλές ευεξίας και ομορφιάς και συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα τα οποία μοιράζονται μαζί μας τη φιλοσοφία ζωής τους.

Θέματα:

  • Για την αξία των διακοπών και την επίδρασή τους στην ψυχική και σωματική μας υγεία.
  • Για το κολύμπι και τα οφέλη του στη συνολική μας ευεξία.
  • Για τις αλλεργίες που μας απειλούν το καλοκαίρι, και που τελικά δεν είναι τόσο σπάνιες όσο νομίζουμε.
  • Για τις καλοκαιρινές λοιμώξεις και για όλα εκείνα που θα μας βοηθήσουν να τις προλάβουμε, και αν όχι, τουλάχιστον να τις αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.
  • Για όσα βοηθούν το ευερέθιστο έντερο.
  • Για το πότε τελειώνει μια δίαιτα ώστε να μην ξαναπάρουμε τα κιλά που χάσαμε.

Συνεντεύξεις:

  • Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του VITA και μιλά για τη ζωή της, το πείσμα της να συνεχίσει τον πρωταθλητισμό ακόμα και όταν έβλεπε ότι η στήριξη από την Πολιτεία ήταν ελλιπής αλλά και τους στόχους της για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024.
  • Η Λένα Παπαληγούρα μιλά για τη μητρότητα και τις συγκινήσεις που τις δίνει και που ούτε είχε τολμήσει να ονειρευτεί, την σκέψη που μέχρι σήμερα κάνει για το αν αμφισβητείται η δουλειά της λόγω της καταγωγής της από πολιτική οικογένεια αλλά και τη δύσκολη – πριν χρόνια – περίοδο που βίωσε εξαιτίας του διαζυγίου των γονιών της.
  • Ο Νίκος Ψαράς δηλώνει στο VITA ότι μετά τα 50 αρχίζει σιγά σιγά να ανεβαίνει η καμπύλη της ευφορίας και της ευτυχίας, μιλά για τα επαγγελματικά του σχέδια, για συνεργασία με τη σύζυγό του στη σκηνή και στο σπίτι αλλά και για τρία βασικά στοιχεία που αποζητά σε μια σχέση.

Στο VITA αυτής της Κυριακής 28 Ιουλίου που κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ θα βρείτε όπως πάντα τον πληρέστερο και πιο ενημερωμένο οδηγό για να ζούμε καλύτερα, να απολαμβάνουμε τα οφέλη μιας ισορροπημένης καθημερινότητας, να αναζητούμε λύσεις και διεξόδους και να παραδειγματιζόμαστε από ανθρώπους που τα έχουν καταφέρει.

Τo «BHMAGAZINO» στο ανακαινισμένο μουσείο Καζαντζάκη στην Κρήτη

Το «BHMAGAZINO» ταξίδεψε στην Κρήτη και επισκέφθηκε τους πλήρως ανακαινισμένους χώρους του Μουσείου Καζαντζάκη. Φωτογράφησε αποκλειστικά τη μοντέρνα αισθητική και τη λειτουργική αναβάθμισή του σε ένα μοντέρνο μουσείο αξιώσεων που είναι αφιερωμένο στον μεγάλο συγγραφέα και στοχαστή.

Το ένθετο περιοδικό της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» συνομίλησε με τους επικεφαλής του ανακαινισμένου μουσείου για το παρελθόν, το παρόν, κυρίως όμως το μέλλον του σημαντικού πολιτιστικού οργανισμού που βρίσκεται στην περιοχή Μυρτιά, μόλις 15 χιλιόμετρα μακριά, από την πόλη του Ηρακλείου.

Μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ θα ξεναγηθούμε στους χώρους του εμβληματικού μουσείου και θα διαβάσουμε για την ιστορία αλλά και τα σημαντικά εκθέματα για τη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα.

Το ταξίδι όμως συνεχίζεται με το «BHMAGAZINO» να μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο των εικαστικών τεχνών με αφιέρωμα στα νέα πρόσωπα και τις τάσεις της υψηλής τέχνης.  Ενδιαφέροντα θέματα για το περιβάλλον, τα βιβλία και την τεχνολογία συμπληρώνουν το νέο τεύχος του αγαπημένου ένθετου περιοδικού του ΒΗΜΑΤΟΣ». Φιλοτεχνούμε το πορτρέτο του μοναδικού Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος μετράει τον χρόνο για super νίκες με την Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25

(Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: «Aνδρέας Παπανδρέου»: €1,65 )

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς την Κυριακή σε Αττική και άλλες επτά περιοχές
Επικαιρότητα |

Πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς την Κυριακή σε Αττική και άλλες επτά περιοχές

Οι περιοχές που θα υπάρξει συναγερμός αύριο Κυριακή 28 Ιουλίου για υψηλός κίνδυνος φωτιάς – Σε εφαρμογή το δεύτερο στάδιο επιχειρησιακής ετοιμότητας του πυροσβεστικού σώματος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποταμίευση: Ξοδεύουμε περισσότερα από όσα κερδίζουμε – Οι Έλληνες «τρώνε από τα έτοιμα» [γράφημα]
Οικονομία

Ξοδεύουμε περισσότερα από όσα κερδίζουμε - Οι Έλληνες «τρώνε από τα έτοιμα» [γράφημα]

Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία για την αποταμίευση των νοικοκυριών

Ανδρομάχη Παύλου
Παγωτό: Το ελληνικό ζαχαροπλαστείο που φιγουράρει στα 100 καλύτερα του κόσμου
Επιχειρήσεις

Ποιο ελληνικό παγωτό φιγουράρει στα 100 καλύτερα του κόσμου

Ένα ελληνικό παγωτό βρέθηκε στα 100 καλύτερα του κόσμου, σύμφωνα με το Taste Atlas

Ελληνική οικονομία: Πώς οι κενές θέσεις εργασίας υπονομεύουν την ανάπτυξη – Τι λένε οι ειδικοί [γραφήματα]
Εργασιακά – Ασφαλιστικά

Βαρίδι οι κενές θέσεις εργασίας για την ανάπτυξη - Πώς θα φθάσουμε σε ΑΕΠ 300 δισ. ευρώ [γραφήματα]

Οι χαμηλές αμοιβές διογκώνουν τις κενές θέσεις εργασίας στην ελληνική οικονομία - Γιατί είναι δύσκολη η αλματώδης άνοδος του ΑΕΠ

Γιάννης Αγουρίδης
Ηλεκτροκίνηση: Οδηγεί την Κίνα στο νικέλιο της Ινδονησίας
Αγορές

Η Κίνα χρειάζεται το νικέλιο της Ινδονησίας

Με παραγωγή πέρυσι, 1,8 εκατομμύρια μετρικούς τόνους η χώρα της ΝΑ Ασίας είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός νικελίου στον κόσμο

Κίνα: Απαντά στις ΗΠΑ και υπεραμύνεται τον βιομηχανικών πρακτικών της
Διεθνή

Η Κίνα υπεραμύνεται τον βιομηχανικών πρακτικών της - «Παρέχουμε πράσινα αγαθά στον πλανήτη»

Η Κίνα υπήρξε μια δύναμη αποπληθωρισμού, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Λιάο Μιν, μιλώντας στο Bloomberg

Γαλλία: Δεν αποκλείει την ανάμιξη ξένης χώρας στη δολιοφθορά στα τρένα ο υπουργός Εσωτερικών
Κόσμος

Γαλλία: Δεν αποκλείει την ανάμιξη ξένης χώρας στη δολιοφθορά στα τρένα ο υπουργός Εσωτερικών

Οι επιθέσεις που έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής κατέστρεψαν υποδομές κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών

Ελληνική οικονομία: Πόσο άλλαξε και πόσο δεν άλλαξε στα χρόνια της μεταπολίτευσης
Experts

Πόσο άλλαξε και πόσο δεν άλλαξε η ελληνική οικονομία στα χρόνια της μεταπολίτευσης

Αυξήσαμε λοιπόν τα χρέη μας αλλά διπλασιάσαμε το επίπεδο του διαθέσιμου εισοδήματος και μειώσαμε την φτώχεια στο μισό από ότι ήταν το 1974

Παναγιώτης Ε. Πετράκης
Cenergy Holdings: Στην πρίζα… υποβρύχια καλώδια 156 χλμ. στις Δυτικές Κυκλάδες
Βιομηχανία

Cenergy Holdings: Άπλωσε... «Ελληνικά Καλώδια» και στις Δυτικές Κυκλάδες

Η «Ελληνικά Καλώδια» της Cenergy Holdings ολοκλήρωσε έργο ορόσημο στο project του ΑΔΜΗΕ για την ηλεκτρική διασύνδεση των Δυτικών Κυκλάδων

Χρήστος Κολώνας
Κλιματική αλλαγή: Μισό εκατομμύριο άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από υπερβολική ζέστη κάθε χρόνο
Green

Πόσοι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από υπερβολική ζέστη κάθε χρόνο

Προετοιμασία των κρατών και των συστημάτων περίθαλψης συνιστά ο ΠΟΥ για την πρόληψη θανάτων από την υπερβολική ζέστη, λόγω κλιματικής αλλαγής

Εμπορευματοκιβώτια: Αύξηση του στόλου με ρεκόρ 15ετίας
Ναυτιλία

Εμπορευματοκιβώτια: Αύξηση του στόλου με ρεκόρ 15ετίας

Από την αρχή του έτους έχουν παραγγελθεί 63 πλοία με συνδυασμένη χωρητικότητα 0,4 εκατ. TEU και η αναλογία παραγγελιών προς στόλο παραμένει υψηλή, στο 19%

Λάμπρος Καραγεώργος
Ίλον Μασκ: Επιτέλους, βρήκε κάτι να συμφωνήσει με τον Ζάκερμπεργκ
Tεχνητή νοημοσύνη

Επιτέλους, συμφώνησαν σε κάτι! Τι είπε ο Μασκ για τον Ζάκερμπεργκ

Μετά από χρόνια τριβές, ο Μασκ επαίνεσε τον αντίπαλό του

Ελαιόλαδο: Συνάντηση με τον υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης είχαν οι πρόεδροι των ΕΔΟΕ-ΣΕΒΙΤΕΛ
AGRO

«Καμπανάκι» για το ελαιόλαδο - Τι ζητούν οι παραγωγοί από το υπουργείο

Στη συζήτησή τους τονίστηκε η ανάγκη λήψης μέτρων για τα προβλήματα που επηρεάζουν την συνολική παραγωγή, εμπορία και εξαγωγή ελαιόλαδου.

Lamda: Πούλησε 5 οικόπεδα στο Ελληνικό προς 106 εκατ. ευρώ – Ποιοι είναι οι αγοραστές
Ακίνητα

Πέντε οικόπεδα στο Ελληνικό πούλησε η Lamda - Στα 106 εκατ. ευρώ το τίμημα

Η συνολική επένδυση για τις εν λόγω αναπτύξεις, εκτιμάται να ανέλθει στα €300 εκ. τουλάχιστον, αναφέρει η Lamda

Τουρισμός: Εκπτώσεις… μέσα στον Αύγουστο σε ξενοδοχεία και Airbnb – Στόχος η αύξηση της πληρότητας
Τουρισμός

Μύκονος και Σαντορίνη ψάχνουν τουρίστες μέσα στον Αύγουστο - Εκπτώσεις από ξενοδοχεία και Airbnb

Με προσφορές της… τελευταίας στιγμής τα ξενοδοχεία και Airbnb επιχειρούν να γεμίσουν τα δωμάτια – Τι λένε στον ΟΤ τουριστικοί παράγοντες

Λάμπρος Καραγεώργος
Παπαθανάσης: Εκταμίευση 2,3 δισ. ευρώ από το δανειακό σκέλος του Ταμείου Ανάκαμψης
Ταμείο Ανάκαμψης

Εκταμίευση 2,3 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης - Τι είπε ο Παπαθανάσης

Με τη σημερινή εκταμίευση οι ευρωπαϊκοί πόροι που έχουν εισέλθει στη χώρα από το Ταμείο ανέρχονται πλέον σε 17,2 δισ. ευρώ

ΟΠΑ: Στην πρώτη θέση στην προτίμηση των νεοεισερχόμενων φοιτητών
Academia

Στην πρώτη θέση το ΟΠΑ στην προτίμηση των νεοεισερχόμενων φοιτητών

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας αποτελεί το πιο υψηλόβαθμο Τμήμα μεταξύ των αντίστοιχων Τμημάτων και ένα από τα πιο υψηλόβαθμα Τμήματα πανελληνίως

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232433