Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι θα συνεχίσει να πραγματοποιεί προεκλογικές συγκεντρώσεις σε εξωτερικούς χώρους παραβλέποντας τη σύσταση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών έπειτα από την πρόσφατη απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του.

ΗΠΑ: Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να «τελειώσει» την Κάμαλα Χάρις

«ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Η ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΕΣΘΑΙ!», έγραψε ο πρώην πρόεδρος της χώρας στην πλατφόρμα του, την Truth Social.

Πριν από δύο εβδομάδες ο Τραμπ τραυματίστηκε όταν δέχτηκε σφαίρα από έναν 20χρονο ένοπλο στη διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης στη Δυτική Πενσιλβάνια.

Χθες Παρασκευή το FBI επιβεβαίωσε ότι ο Τραμπ επλήγη στο δεξί αυτί του από σφαίρα.

Υπενθυμίζεται πως ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε σε μέλη χριστιανικής οργάνωσης ότι αν τον ψηφίσουν τον Νοέμβριο «σε τέσσερα χρόνια δεν θα χρειαστεί να ψηφίσετε πάλι. Θα το ‘χουμε φτιάξει τόσο καλά, δεν θα χρειαστεί να ξαναψηφίσετε».

ΗΠΑ: Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να «τελειώσει» την Κάμαλα Χάρις

Δεν είναι σαφές τι εννοούσε ο πρώην πρόεδρος με αυτό του το σχόλιο σε μια προεκλογική εκστρατεία όπου οι Δημοκρατικοί του αντίπαλοι τον κατηγορούν ότι συνιστά απειλή για τη δημοκρατία και μετά την απόπειρά του να ανατρέψει την ήττα του από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν το 2020, κάτι που οδήγησε στην αιματηρή εισβολή στο αμερικανικό Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου το 2021.

Η ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας δεν απάντησε άμεσα σε αίτημα διευκρίνισης των σχολίων του.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τραμπ: Έπειτα από αυτές τις εκλογές δεν θα χρειαστεί να ξαναψηφίσετε
Επικαιρότητα |

Αινιγματική δήλωση Τραμπ σε οπαδούς του: Έπειτα από αυτές τις εκλογές δεν θα χρειαστεί να ξαναψηφίσετε

Δεν είναι σαφές τι εννοούσε ο Τραμπ με αυτό του το σχόλιο σε μια προεκλογική εκστρατεία όπου οι Δημοκρατικοί τον κατηγορούν ότι συνιστά απειλή για τη δημοκρατία

Πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς την Κυριακή σε Αττική και άλλες επτά περιοχές
Επικαιρότητα |

Πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς την Κυριακή σε Αττική και άλλες επτά περιοχές

Οι περιοχές που θα υπάρξει συναγερμός αύριο Κυριακή 28 Ιουλίου για υψηλός κίνδυνος φωτιάς – Σε εφαρμογή το δεύτερο στάδιο επιχειρησιακής ετοιμότητας του πυροσβεστικού σώματος