«Ο νέος σταθμός που θα κατασκευάσουμε στο Κρυονέρι είναι ένα σημαντικό έργο για τον σιδηρόδρομο που θα εξυπηρετήσει όχι μόνο τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Διονύσου αλλά και τους χιλιάδες εργαζόμενους της Βιομηχανικής Ζώνης της περιοχής. Επιπλέον, θα διευκολύνει άμεσα την προσβασιμότητα στο Κτήμα Τατοΐου μετά την ανάπλασή του».

Σιδηρόδρομος: Δημοπρατείται το έργο για την κατασκευή της γραμμής Νέα Καρβάλη – Τοξότες

Τα παραπάνω τόνισε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την επίσκεψη στο Κρυονέρι, επισημαίνοντας ότι στόχος είναι να τηρηθούν οι προδιαγραφές του έργου στον σιδηρόδρομο και να παραδοθεί εντός 2 ετών σε λειτουργία. «Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ασφαλείς, άνετες και αξιόπιστες μετακινήσεις για όλους τους πολίτες με το τρένο», πρόσχθεσε ο κ. Οικονόμου.

Προηγήθηκε επίσκεψή του και καταγραφή όλων των ζητημάτων που αφορούν τον Σιδηροδρομικό Σταθμό στον Άγιο Στέφανο, με στόχο τη βελτίωση των υποδομών και της εξυπηρέτησης των πολιτών από τον ελληνικό σιδηρόδρομο.

Σιδηρόδρομος: Βελτίωση λειτουργικότητας του σταθμού Αγίου Στεφάνου

Ο υφυπουργός επισκέφτηκε τον Σταθμό Προαστιακού στον Άγιο Στέφανο, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, Γιάννη Ξιφαρά, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη, τη Δήμαρχο Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, τους Αντιδημάρχους, Αλέξανδρο Κουκά, Λαμπρινή Νούση και Ιωάννη Τραϊφόρο και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου, Ιωάννη Χιώτη. Στόχος της επίσκεψης ήταν η επιθεώρηση και η καταγραφή της λειτουργικότητας του σταθμού, καθώς και η διερεύνηση τρόπων καλύτερης εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με εργαζόμενους στον σταθμό όσο και με επιβάτες, λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις τους.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου, δήλωσε: «Εξετάσαμε όλα τα θέματα που αφορούν τον Σταθμό Αγίου Στεφάνου, συμπεριλαμβανομένου του ζητήματος της ισόπεδης διάβασης, όπου διαπιστώσαμε την ανάγκη υπογειοποίησής της. Θα προχωρήσουμε άμεσα σε λύσεις για όλα τα ζητήματα, με στόχο την αύξηση της ασφάλειας των πολιτών και τη βελτίωση της κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης του Αγίου Στεφάνου».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι τιμές στο ρεύμα έπεσαν μετά τις ανακοινώσεις για έκτακτο φόρο»
ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ |

Σηκώνει το γάντι… ο Μητσοτάκης στις αντιδράσεις για τα «ουρανοκατέβατα» κέρδη στο ρεύμα

«Έβγαλαν σαφέστατα ουρανοκατέβατα κέρδη» είπε ο πρωθυπουργός στη συνάντηση του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και λίγες μέρες μετά την παρέμβαση Μυτιληναίου