Αρνητικό πληθωρισμό για 7ο συνεχόμενο μήνα ανακοίνωσε πως πέτυχε η Lidl Ελλάς. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία έχει πετύχει αρνητικό πληθωρισμό για 7ο συνεχόμενο μήνα, με τις τιμές της να είναι μειωμένες κατά μέσο όρο κατά -3,1%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.

Πεταλάς – Σούπερ Μάρκετ: Αρνητικός ο πληθωρισμός και τον Ιούλιο

Στις εσωτερικές μετρήσεις της εταιρείας μάλιστα παρατηρούνται σαφείς ενδείξεις αποκλιμάκωσης του εσωτερικού πληθωρισμού ο οποίος κινείται στο -3%. Σύμφωνα με την Lidl Ελλάς, η «επιτυχία αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα ενός ολοκληρωμένου πλάνου ενεργειών της με στόχο τη μείωση του κόστους και τη συνεχή βελτίωση και υποστήριξη των πελατών της».

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία αναφέρει πως προχωρά στην επέκταση της πρωτοβουλίας «Μόνιμη Μείωση Τιμής», η οποία αφορά στη μείωση τιμής κατά τουλάχιστον -5% σε τουλάχιστον 80 προϊόντα. Συνολικά, από τον Μάϊο του 2023, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μειώσεις τιμών έως και -37%, σε περισσότερα από 330 προϊόντα.

Η εταιρεία υποστηρίζει ακόμη ότι ήταν η πρώτη αλυσίδα σούπερ μάρκετ που προσέφερε το γάλα ιδιωτικής ετικέτας με σταθερή τιμή 0,99€, καθώς και το ράφι με την προωθητική ενέργεια προϊόντων που πωλούνται 1€

Σχολιάζοντας τα παραπάνω, ο Martin Brandenburger, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Ελλάς δήλωσε: «Η επίτευξη αρνητικού πληθωρισμού για 7ο συνεχόμενο μήνα αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε οικονομικές λύσεις χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Στη Lidl Ελλάς, δεν σταματάμε ποτέ να αναζητούμε τρόπους να μειώσουμε το κόστος για τους καταναλωτές μας, εξασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη δυνατή ποιότητα».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις