Ολοκληρώθηκε η πώληση της Wonder Nest Retail στην Intracom έναντι 3 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει η Κλουκίνας – Λάππας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Κλουκίνας – Λάππας αναφέρει ότι υπεγράφη μεταξύ αυτής και της Intracom το συμφωνητικό αγοραπωλησίας για τη μεταβίβαση 3.670.719 κοινών, ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της 100% θυγατρικής της KΛΜ, Wonder Nest Retail.

Κλουκίνας – Λάππας: Πώς διαμορφώνεται η μετοχική σύνθεση – Τα ποσοστά Intracom Holdings και Μουνδρέα

Η ανακοίνωση της εταιρείας

H Κλουκίνας – Λάππας ενημερώνει το επενδυτικό κοινό με ανακοίνωσή της, ότι, κατόπιν λήψης όλων των απαραίτητων εγκρίσεων, υπεγράφη μεταξύ της και της Intracom το Συμφωνητικό Αγοραπωλησίας για τη μεταβίβαση τριών εκατομμυρίων 3.670.719 κοινών, ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της 100% θυγατρικής της KΛΜ, Wonder Nest Retail, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 60%του ολοσχερώς καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της τελευταίας, έναντι συνολικού τιμήματος 3.000.000 ευρώ, ήτοι ογδόντα δύο λεπτά ανά μετοχή (0,82 ευρώ).

Ταυτοχρόνως, με την υπογραφή του Συμφωνητικού ολοκληρώθηκε η προαναφερόμενη συναλλαγή (financial closing), με την καταβολή στην Εταιρεία ποσού ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Ελληνικές επιχειρήσεις: Χαμηλή η ψηφιοποίηση των ΜμΕ και περιορισμένη η χρήση τεχνολογιών αιχμής
Τεχνολογία |

Χαμηλή η ψηφιοποίηση των ΜμΕ και περιορισμένη η χρήση τεχνολογιών αιχμής

Βάσει των κριτηρίων του δείκτη Δείκτης Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας (δείκτης DESI) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Ελλάδα είναι τουλάχιστον από το 2014 ουραγός στον ψηφιακό μετασχηματισμό