
Η Airbnb σχεδιάζει να προσφέρει περισσότερες πολυτελείς υπηρεσίες το επόμενο έτος, σε μια προσπάθεια να πείσει περισσότερους ταξιδιώτες να μην επιλέγουν τη διαμονή σε ξενοδοχεία.
Η εταιρεία ετοιμάζεται να επεκτείνει τις δραστηριότητές της πέρα από τα καταλύματα και τις εμπειρίες σε υπηρεσίες που θα κάνουν καλύτερη τη διαμονή των επισκεπτών σε δωμάτια Airbnb», δήλωσε ο Chief Business Officer, Ντέιβ Στέφενσον στο Bloomberg. Η Airbnb εξετάζει υπηρεσίες όπως προσωπικός σεφ, καθαριότητα στα μέσα της εβδομάδας ή βελτίωση της ευκολίας μεταφοράς και του check in, πρόσθεσε.
Σε ποια πόλη της Ισπανίας δεν… αστειεύονται με το Airbnb – Έρχονται βαριά πρόστιμα
Ο Στέφενσον, δήλωσε ότι η εταιρεία μελετά τις νέες προσφορές με μερικά ερωτήματα στο μυαλό της: Γιατί ένας ταξιδιώτης δεν θα έμενε σε ένα Airbnb και τι διευκολύνει τη διαμονή σε ένα ξενοδοχείο; Και πώς μπορεί η εταιρεία να κάνει την αγορά της πιο απρόσκοπτη για τους οικοδεσπότες και τους επισκέπτες; Πρόσθεσε ότι μια επίσημη, πιο λεπτομερής ανακοίνωση σχετικά με τις συγκεκριμένες λειτουργίες μπορεί να έρθει «στις αρχές του επόμενου έτους».
Τα στελέχη της Airbnb σε δηλώσεις τους δίνουν διάφορες ενδείξεις για τους πιθανούς μελλοντικούς νέους τομείς ανάπτυξης. Ο διευθύνων σύμβουλος Μπράιαν Τσέσκι δήλωσε ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να επεκταθεί πέρα από τη βασική της προσφορά ενοικίασης, αφού χρησιμοποίησε το προηγούμενο έτος για να βελτιώσει την αξιοπιστία της εφαρμογής, τη διαφάνεια των τιμών και την αφαίρεση καταχωρίσεων χαμηλότερης ποιότητας.
«Θα μας δείτε να συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε το HotelTonight ως μια οδό για να φέρουμε μπουτίκ ξενοδοχεία στην Airbnb», δήλωσε ο Στέφενσον. Τα μπουτίκ ξενοδοχεία είναι ένας «εξαιρετικός τρόπος για να ταξιδεύουν οι άνθρωποι», ειδικά για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, πρόσθεσε. «Μία ή δύο διανυκτερεύσεις μερικές φορές δεν είναι πάντα οι καλύτερες για τις διαμονές στην Airbnb, οι οποίες τείνουν να είναι μεγαλύτερης διάρκειας».
Η εστίαση της εταιρείας σε μπουτίκ ξενοδοχεία ήρθε εν μέρει ως απάντηση σε ένα συνονθύλευμα τοπικών κανονισμών που έχουν δυσκολέψει τη λειτουργία της Airbnb. Ο Τσέσκι δήλωσε τον Νοέμβριο, για παράδειγμα, ότι τα μπουτίκ ξενοδοχεία θα μπορούσαν να «συμπληρώσουν» την προσφορά στη Νέα Υόρκη μετά τους νέους κανονισμούς πληρότητας που επιβάλλει η πόλη.


Latest News

H Πορτογαλία ζητά την ενεργοποίηση της ρήτρας διαφυγής για τις αμυντικές δαπάνες
Η Πορτογαλία δαπανά το 1,55% του ΑΕΠ για την Αμυνα, κάτω απο το 2% που ζητά το ΝΑΤΟ

Λαγκάρντ: Είναι πιθανόν οι δασμοί να επιδράσουν αποπληθωριστικά για την Ευρώπη
Το ακριβές αποτέλεσμα στον πληθωρισμό είναι ακόμα αβέβαιο δεδομένου του μεγάλου εύρους των παραγόντων, είπε η επικεφαλής της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ

Κατακόρυφη η πτώση για την Gucci - Διψήφια η μείωση πωλήσεων το πρώτο τρίμηνο
Οι πωλήσεις της Gucci κατακρημνίζονται καθώς o μητρικός όμιλος Kering προσπαθεί -χωρίς επιτυχία- να αναζωογονήσει τη ζήτηση

Η Nissan θα επενδύσει 1,4 δισ δολ στην Κίνα για να αυξήσει τις πωλήσεις
H Nissan θα λανσάρει 10 νέα οχήματα στην Κίνα μέχρι το καλοκαίρι του 2027

Σκοτ Μπέσεντ: Υπάρχει ευκαιρία για μια «μεγάλη εμπορική συμφωνία» μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ
Ο Μπέσεντ παρουσίασε αυτό που ονόμασε «σχέδιο για την αποκατάσταση της ισορροπίας στο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα

Αύξηση εσόδων και κερδών για τη General Dynamics στο πρώτο τρίμηνο
Η General Dynamics ανακοίνωσε, για το πρωτο τρίμηνο, έσοδα 12,2 δισ. δολαρίων και κέρδη ύψους 994 εκατ. δολαρίων

Χρυσά μπόνους 80 εκατ. δολ. μοίρασε η Goldman Sachs σε Σόλομον και Γουόλντρον
Η πρόταση για το μπόνους στην ηγεσία της Goldman Sachs πυροδότησε διαμάχη ιδίως για το ύψος του ποσού

Τεράστια η ζημιά απο τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις Τραμπ, λέει ο Ρίτσαρντ Μπράνσον
Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδρυτής της Virgin, προειδοποίησε ότι οι «ασταθείς και απρόβλεπτες» ενέργειες του Λευκού Οίκου υπονομεύουν τις επιχειρήσεις

Πίσω ολοταχώς - Ο Τραμπ εξετάζει μειώσεις στους δασμούς που επέβαλε στην Κίνα
Σε δημοσίευμα της WSJ σημειώνεται ότι οι δασμοί στην Κίνα πιθανότατα θα μειωθούν σε περίπου 50% με 65%

Απογοητευμένοι οι Αμερικανοί από την οικονομική πολιτική Τραμπ - H δημοσκόπηση του Reuters
Οι Αμερικανοί εξέλεξαν τον Ντόναλντ Τραμπ με την ελπίδα να ενισχύσει την οικονομία, αλλά 3 μήνες μετά την ορκομωσία του πολλοί φαίνονται απογοητευμένοι