
Το Κτήμα Σεμέλη παρουσιάζει το LOW, το πρώτο μερικώς αποαλκοολωμένο κρασί που παράγεται στην Ελλάδα.
Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για ελαφρύτερα κρασιά, χαμηλότερης περιεκτικότητας σε αλκοόλη αλλά και σε θερμίδες, το Κτήμα Σεμέλη δημιούργησε το LOW, το πρώτο μερικώς αποαλκοολωμένο κρασί ελληνικής παραγωγής.
Προϊόν καινοτομίας και της πολύχρονης εμπειρίας του Κτήματος στη παραγωγή κρασιών ανωτέρας ποιότητας, το LOW προσφέρει μία εμπειρία γεύσης πλούσια και αυθεντική αλλά με λιγότερο από το 50% αλκοόλης και το 40% των θερμίδων, από ένα «τυπικό» κρασί περιεκτικότητας 12,5% αλκοόλ.
Με μόλις 6% αλκοόλ συμβάλλει στην υπεύθυνη κατανάλωση κρασιού
Η παραγωγή του χρησιμοποιεί όλη τη σοφία που απαιτεί το καλό κρασί για να γίνει. Με την Τεχνολογία Μεβρανών (Membrane Technologies), αφαιρείται μέρος της αλκοόλης διατηρούνται όμως αναλλοίωτα το άρωμα και η γεύση του.
Το LOW περιέχει μόλις 6% αλκοόλ. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην υπεύθυνη κατανάλωση κρασιού, προσφέροντας μία εναλλακτική, ανάλαφρη και απολαυστική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.
Το LOW διατίθεται στην αγορά σε λευκό και ροζέ και αποτελεί την ιδανική πρόταση στα all day café bars, την παραλία, τα trendy food restaurants, τα καταστήματα deli και φυσικά για το σπίτι.
LOW Λευκό: ένα μοναδικό blend των ποικιλιών Μοσχοφίλερου και Μαλαγουζιάς. Το μπουκέτο αρωμάτων αυτού του λαμπερού, κρυστάλλινου, αχυρόξανθου κρασιού συνδυάζει τη φρεσκάδα των λουλουδιών με τη γλυκιά γεύση των λευκόσαρκων φρούτων. Ένα απολαυστικά δροσερό κρασί με ευχάριστη επίγευση, που μπορεί να συνοδεύσει με το δικό του μοναδικό τρόπο ορεκτικά, σαλάτες, ψάρια…. και όχι μόνον.
LOW Ροζέ : το πάντρεμα των Merlot και Grenache Rouge δίνει ένα λαμπερό, σομόν, γοητευτικό κρασί, με αρώματα καραμέλας και φρέσκων κόκκινων φρούτων, νόστιμο και γαργαλιστικό με χαρακτηριστικές νότες ανθών ροδακινιάς και φρούτων του πάθους, σε αρμονικό τελείωμα, ιδανικό για να συνοδεύσει τις λαχταριστές γεύσεις του καλοκαιριού. Απολαύστε το με σαλάτες, θαλασσινά, ψάρια, ριζότο λαχανικών, κρέας, πουλερικά αλλά και παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας.


Latest News

Worldline: Το μέλλον των ψηφιακών πληρωμών είναι ανθρώπινο και προσωποποιημένο
«Το μέλλον των πληρωμών δεν είναι απλώς ψηφιακό. Είναι έξυπνο, ανθρώπινο και εξατομικευμένο» επισήμανε ο κ. Κιτιξής, Country Head and Managing Director της Worldline

Πώς επηρεάζονται οι τραπεζικές συναλλαγές από τις αργίες
Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω web banking και mobile apps θα λειτουργούν κανονικά

Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν από τη μείωση των επιτοκίων της ΕΚΤ
Νέα εποχή φθηνού χρήματος στην Ελλάδα με τη βούλα της ΕΚΤ - Η μείωση στα επιτόκια ρίχνει τα έσοδα στις τράπεζες και τις αποδόσεις στις καταθέσεις

Δωδώνη: Τριάντα χρόνια συγκρούσεων, 3 ιδιοκτήτες και ο νικητής
Μετά από 13 χρόνια και μεγάλη προσπάθεια τα αδέλφια Σαράντη αποκτούν το ισχυρότερο εξαγωγικό brand name στην φέτα, την Δωδώνη

Με 1,7 δισ. χτίζει εργοστάσια και αποθήκευση ενέργειας - Το deal με Κοπελούζο
Η ΔΕΗ ολοκληρώνει την απόκτηση του μεριδίου του Κοπελούζου στο CCGT Αλεξανδρούπολης - Οι νέες επενδύσεις για ευέλικτη παραγωγή συνολικής ισχύος περίπου 2,3 GW

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας - Οι συστάσεις του ΕΦΕΤ

Δωδώνη: Στα Ελληνικά Γαλακτοκομεία με 110 εκατ. ευρώ η ηπειρώτικη γαλακτοβιομηχανία
Τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία αναλαμβάνουν τον δανεισμό, 95 εκατ. ευρώ, της «Δωδώνη» - Είσοδος με επώνυμο προϊόν στη φέτα για τους Αφούς Σαράντη

Παρελθόν ο Μαρινόπουλος από τη Marks & Spencer - Πέρασε στα χέρια του μητρικού ομίλου
Μονομετοχική πλέον η Marks & Spencer στην Ελλάδα - Μέσα σε ένα μόλις μήνα, άλλαξε το ΔΣ της εταιρείας - Εκτός ο Στέφανος Μαρινόπουλος

Κατασκευή φράγματος στον Ασωπό από τον όμιλο AKTOR
Το έργο είναι συμβατό με το Σχέδιο Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Βόρειας Πελοποννήσου.

Χατζηθεοδοσίου: Ανεβασμένοι οι τζίροι, μικρότερες οι ποσότητες στην αγορά
Επίσκεψη του Γ. Χατζηθεοδοσίου στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών και συζητήσεις με εμπόρους για την κίνηση στην αγορά