Το Κτήμα Σεμέλη παρουσιάζει το LOW, το πρώτο μερικώς αποαλκοολωμένο κρασί που παράγεται στην Ελλάδα.
Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για ελαφρύτερα κρασιά, χαμηλότερης περιεκτικότητας σε αλκοόλη αλλά και σε θερμίδες, το Κτήμα Σεμέλη δημιούργησε το LOW, το πρώτο μερικώς αποαλκοολωμένο κρασί ελληνικής παραγωγής.
Προϊόν καινοτομίας και της πολύχρονης εμπειρίας του Κτήματος στη παραγωγή κρασιών ανωτέρας ποιότητας, το LOW προσφέρει μία εμπειρία γεύσης πλούσια και αυθεντική αλλά με λιγότερο από το 50% αλκοόλης και το 40% των θερμίδων, από ένα «τυπικό» κρασί περιεκτικότητας 12,5% αλκοόλ.
Με μόλις 6% αλκοόλ συμβάλλει στην υπεύθυνη κατανάλωση κρασιού
Η παραγωγή του χρησιμοποιεί όλη τη σοφία που απαιτεί το καλό κρασί για να γίνει. Με την Τεχνολογία Μεβρανών (Membrane Technologies), αφαιρείται μέρος της αλκοόλης διατηρούνται όμως αναλλοίωτα το άρωμα και η γεύση του.
Το LOW περιέχει μόλις 6% αλκοόλ. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην υπεύθυνη κατανάλωση κρασιού, προσφέροντας μία εναλλακτική, ανάλαφρη και απολαυστική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.
Το LOW διατίθεται στην αγορά σε λευκό και ροζέ και αποτελεί την ιδανική πρόταση στα all day café bars, την παραλία, τα trendy food restaurants, τα καταστήματα deli και φυσικά για το σπίτι.
LOW Λευκό: ένα μοναδικό blend των ποικιλιών Μοσχοφίλερου και Μαλαγουζιάς. Το μπουκέτο αρωμάτων αυτού του λαμπερού, κρυστάλλινου, αχυρόξανθου κρασιού συνδυάζει τη φρεσκάδα των λουλουδιών με τη γλυκιά γεύση των λευκόσαρκων φρούτων. Ένα απολαυστικά δροσερό κρασί με ευχάριστη επίγευση, που μπορεί να συνοδεύσει με το δικό του μοναδικό τρόπο ορεκτικά, σαλάτες, ψάρια…. και όχι μόνον.
LOW Ροζέ : το πάντρεμα των Merlot και Grenache Rouge δίνει ένα λαμπερό, σομόν, γοητευτικό κρασί, με αρώματα καραμέλας και φρέσκων κόκκινων φρούτων, νόστιμο και γαργαλιστικό με χαρακτηριστικές νότες ανθών ροδακινιάς και φρούτων του πάθους, σε αρμονικό τελείωμα, ιδανικό για να συνοδεύσει τις λαχταριστές γεύσεις του καλοκαιριού. Απολαύστε το με σαλάτες, θαλασσινά, ψάρια, ριζότο λαχανικών, κρέας, πουλερικά αλλά και παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας.
Latest News
Το family office της Μ. Λάτση επενδύει στον «Φρεσκούλη» - Ο ρόλος Ταμβακάκη
H εξαγορά μέσω μερικής και ολικής αποεπένδυσης του EOS Capital Partners και Elikonos Capital αντίστοιχα
Μυλωνάς (Εθνική): Πώς θα αξιοποιήσουμε τα πλεονάζοντα κεφάλαια – Οι στόχοι για τα μερίσματα
Για πιστωτική επέκταση, επιβράβευση μετόχων και αξιοποίηση άλλων ευκαιριών τα κεφάλαιά μας μίλησε ο Παύλος Μυλωνάς, διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας
Mega deal για την Premia - Εξαγοράζει ξενοδοχεία σε Ρόδο και Κρήτη έναντι 112 εκατ.
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος θα χρηματοδοτήσει την συναλλαγή μέσω έκδοσης ομολογιακού δανείου
Κέρδη 670 εκατ. για την Εθνική Τράπεζα το α΄ εξάμηνο - Πρόβλεψη για μέρισμα 40%
Το μήνυμα του CEO της Εθνικής Τράπεζας Παύλου Μυλωνά
Κέρδη 69 εκατ. ευρώ για την Optima Bank το α' εξάμηνο - Αυξημένες και οι καταθέσεις
Με τον συνολικό δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας να διαμορφώνεται στο 15,8% η Optima bank αποδεικνύει ότι διαθέτει επαρκή κεφαλαιακή θωράκιση
«Τσιμεντώνει» κερδοφορία ο Τιτάνας και πάει σφαίρα για Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης
Mε σταθερά και σίγουρα βήματα δομεί την επενδυτική του στρατηγική ο Όμιλος Τιτάν - Πράσινος και ψηφιακός εκσυγχρονισμός στο επίκεντρο
Βίοι αντίθετοι για Adidas και Nike - Τι συμβαίνει στην Ελλάδα
Άνοδος πωλήσεων για τη γερμανική μάρκα από τη μια, κατάρρευση μετοχών και μείωση αγοραστικής ζήτησης για τη Nike από την άλλη - Το δίπολο και στην ελληνική αγορά
Σπάει τα κοντέρ η κερδοφορία των τραπεζών
Οι προβλέψεις των CEOs Πειραιώς και Eurobank για τις τράπεζες μέχρι το τέλος της χρονιάς
Σε ποιες γενιές απευθύνονται οι ηλεκτρονικές αγορές;
Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει κάτι να προσφέρει στον καθένα, ξεπερνώντας σύνορα και φραγμούς, δείχνει έρευνα της Nexi για το ηλεκτρονικό εμπόριο
Φωκίων Καραβίας: Τι κερδίζουμε με την απόκτηση της Ελληνικής Τράπεζας
Ο CEO της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, ανέλυσε τα οφέλη της απόκτησης του 55,9% της Ελληνικής Τράπεζας Κύπρου