
Το Κτήμα Σεμέλη παρουσιάζει το LOW, το πρώτο μερικώς αποαλκοολωμένο κρασί που παράγεται στην Ελλάδα.
Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για ελαφρύτερα κρασιά, χαμηλότερης περιεκτικότητας σε αλκοόλη αλλά και σε θερμίδες, το Κτήμα Σεμέλη δημιούργησε το LOW, το πρώτο μερικώς αποαλκοολωμένο κρασί ελληνικής παραγωγής.
Προϊόν καινοτομίας και της πολύχρονης εμπειρίας του Κτήματος στη παραγωγή κρασιών ανωτέρας ποιότητας, το LOW προσφέρει μία εμπειρία γεύσης πλούσια και αυθεντική αλλά με λιγότερο από το 50% αλκοόλης και το 40% των θερμίδων, από ένα «τυπικό» κρασί περιεκτικότητας 12,5% αλκοόλ.
Με μόλις 6% αλκοόλ συμβάλλει στην υπεύθυνη κατανάλωση κρασιού
Η παραγωγή του χρησιμοποιεί όλη τη σοφία που απαιτεί το καλό κρασί για να γίνει. Με την Τεχνολογία Μεβρανών (Membrane Technologies), αφαιρείται μέρος της αλκοόλης διατηρούνται όμως αναλλοίωτα το άρωμα και η γεύση του.
Το LOW περιέχει μόλις 6% αλκοόλ. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην υπεύθυνη κατανάλωση κρασιού, προσφέροντας μία εναλλακτική, ανάλαφρη και απολαυστική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.
Το LOW διατίθεται στην αγορά σε λευκό και ροζέ και αποτελεί την ιδανική πρόταση στα all day café bars, την παραλία, τα trendy food restaurants, τα καταστήματα deli και φυσικά για το σπίτι.
LOW Λευκό: ένα μοναδικό blend των ποικιλιών Μοσχοφίλερου και Μαλαγουζιάς. Το μπουκέτο αρωμάτων αυτού του λαμπερού, κρυστάλλινου, αχυρόξανθου κρασιού συνδυάζει τη φρεσκάδα των λουλουδιών με τη γλυκιά γεύση των λευκόσαρκων φρούτων. Ένα απολαυστικά δροσερό κρασί με ευχάριστη επίγευση, που μπορεί να συνοδεύσει με το δικό του μοναδικό τρόπο ορεκτικά, σαλάτες, ψάρια…. και όχι μόνον.
LOW Ροζέ : το πάντρεμα των Merlot και Grenache Rouge δίνει ένα λαμπερό, σομόν, γοητευτικό κρασί, με αρώματα καραμέλας και φρέσκων κόκκινων φρούτων, νόστιμο και γαργαλιστικό με χαρακτηριστικές νότες ανθών ροδακινιάς και φρούτων του πάθους, σε αρμονικό τελείωμα, ιδανικό για να συνοδεύσει τις λαχταριστές γεύσεις του καλοκαιριού. Απολαύστε το με σαλάτες, θαλασσινά, ψάρια, ριζότο λαχανικών, κρέας, πουλερικά αλλά και παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας.


Latest News

«Αυτονομείται» το παγωτό της Unilever στην Ελλάδα – Η νέα εταιρεία
Το σχέδιο της Unilever για το παγωτό – Η «προίκα» της Algida ICC και οι επιδόσεις του 2024 - Σε εξέλιξη η εθελουσία

Ο Τρύφων Νάτσης απέκτησε τις μετοχές Κάτσου και Γερμανού στη Lamda
Το ποσοστό της BHCML σε δικαιώματα ψήφου επί μετοχών στη Lamda ανήλθε σε ποσοστό 5,092% - Στο 8,624% η συμμετοχή του Τρύφωνα Νάτση

Coca Cola HBC: Ακυρώνει το event στο Καλλιμάρμαρο μετά το «μπλόκο» Μενδώνη
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας

Lamda Development: Στο 5,092% η συμμετοχή της Breva Howard Capital του Νάτση
Προηγουμένως η Breva Howard Capital κατείχε ποσοστό 2,8291% στη Lamda Development - Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας

Διανομή μερίσματος 0,03 ευρώ ανά μετοχή ανακοίνωσε η Trastor
Από τις 2 Απριλίου 2025, οι μετοχές της Trastor θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα μερίσματος

Εγκρίθηκε η απορρόφηση δύο θυγατρικών της Metlen από την «Ευρωπαϊκοί Βωξίτες»
Η ολοκλήρωση της συγχώνευσης τελεί υπό την αίρεση των κατά νόμο απαιτούμενων εγκρίσεων των αρμόδιων οργάνων των συγχωνευόμενων εταιρειών

Αύξηση στις πωλήσεις, πτώση στα κέρδη για τη Revoil - Οι εκτιμήσεις για το 2025
Τo διοικητικό συμβούλιο θα προτείνει τη διανομή μερίσματος αντίστοιχου ποσού με τη χρήση του 2023

Το τέλος (;) της κυριαρχίας της Κίνας στις σπάνιες γαίες - Οι νέοι παίκτες στην αγορά
Έρευνα κινεζικού πανεπιστημίου σηματοδοτεί το τέλος του κινεζικού μονοπωλίου - Η κίνηση της Metlen

«Οι Ρίζες του Γκαζιού» - Ένα ταξίδι στην ιστορία από το Φυσικό Αέριο
Το φεστιβάλ «Ρίζες του Γκαζιού» θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το Σάββατο 29 Μαρτίου 2025

Η Theon στις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη για 2η χρονιά
Η THEON αναγνωρίζεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στη λίστα των Financial Times & Statista ως μία από τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη