Το Κτήμα Σεμέλη παρουσιάζει το LOW, το πρώτο μερικώς αποαλκοολωμένο κρασί που  παράγεται στην Ελλάδα.

Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για ελαφρύτερα κρασιά, χαμηλότερης  περιεκτικότητας σε αλκοόλη αλλά και σε θερμίδες, το Κτήμα Σεμέλη δημιούργησε το  LOW, το πρώτο μερικώς αποαλκοολωμένο κρασί ελληνικής παραγωγής.

Προϊόν καινοτομίας και της πολύχρονης εμπειρίας του Κτήματος στη παραγωγή κρασιών ανωτέρας ποιότητας, το LOW προσφέρει μία εμπειρία γεύσης πλούσια και αυθεντική αλλά με λιγότερο από το 50% αλκοόλης και το 40% των θερμίδων, από ένα «τυπικό»  κρασί περιεκτικότητας 12,5% αλκοόλ.

Με μόλις 6% αλκοόλ συμβάλλει στην υπεύθυνη κατανάλωση κρασιού

Η παραγωγή του χρησιμοποιεί όλη τη σοφία που απαιτεί το καλό κρασί για να γίνει. Με  την Τεχνολογία Μεβρανών (Membrane Technologies), αφαιρείται μέρος της αλκοόλης  διατηρούνται όμως αναλλοίωτα το άρωμα και η γεύση του.

Το LOW περιέχει μόλις 6% αλκοόλ. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην υπεύθυνη κατανάλωση κρασιού, προσφέροντας μία εναλλακτική, ανάλαφρη και απολαυστική  επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

Το LOW διατίθεται στην αγορά σε λευκό και ροζέ και αποτελεί την ιδανική πρόταση στα  all day café bars, την παραλία, τα trendy food restaurants, τα καταστήματα deli και  φυσικά για το σπίτι.

LOW Λευκό: ένα μοναδικό blend των ποικιλιών Μοσχοφίλερου και Μαλαγουζιάς. Το  μπουκέτο αρωμάτων αυτού του λαμπερού, κρυστάλλινου, αχυρόξανθου κρασιού  συνδυάζει τη φρεσκάδα των λουλουδιών με τη γλυκιά γεύση των λευκόσαρκων  φρούτων. Ένα απολαυστικά δροσερό κρασί με ευχάριστη επίγευση, που μπορεί να  συνοδεύσει με το δικό του μοναδικό τρόπο ορεκτικά, σαλάτες, ψάρια…. και όχι μόνον.

LOW Ροζέ : το πάντρεμα των Merlot και Grenache Rouge δίνει ένα λαμπερό, σομόν,  γοητευτικό κρασί, με αρώματα καραμέλας και φρέσκων κόκκινων φρούτων, νόστιμο και  γαργαλιστικό με χαρακτηριστικές νότες ανθών ροδακινιάς και φρούτων του πάθους, σε  αρμονικό τελείωμα, ιδανικό για να συνοδεύσει τις λαχταριστές γεύσεις του καλοκαιριού.  Απολαύστε το με σαλάτες, θαλασσινά, ψάρια, ριζότο λαχανικών, κρέας, πουλερικά αλλά  και παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Παύλος Μυλωνάς: Πώς θα αξιοποιήσουμε τα πλεονάζοντα κεφάλαια – Οι στόχοι για τα μερίσματα
Επιχειρήσεις |

Μυλωνάς (Εθνική): Πώς θα αξιοποιήσουμε τα πλεονάζοντα κεφάλαια – Οι στόχοι για τα μερίσματα

Για πιστωτική επέκταση, επιβράβευση μετόχων και αξιοποίηση άλλων ευκαιριών τα κεφάλαιά μας μίλησε ο Παύλος Μυλωνάς, διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας