Εάν είναι για κάτι συνώνυμο το brand Range Rover αυτό είναι η αίσθηση ότι από τη θέση του οδηγού ενός τέτοιου αυτοκινήτου μπορείς να βιώσεις την απόλυτη περιπέτεια συνδυασμένη με την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Συγχρόνως, ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε συναντήσεις στον δρόμο σου με γνήσιο βρετανικό… φλέγμα.

Φυσικά, ένα brand πολυτελείας όπως το Range Rover, σε εταιρικό πλέον επίπεδο, πέρα από την διάθεση ενός αυτοκινήτου με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ασφαλές, με άψογη οδηγική συμπεριφορά, άνετο για τους επιβάτες, με ενσωματωμένη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας φροντίζει τους πελάτες της και σε επίπεδο υπηρεσιών και διευκολύνσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο προσφέρεται και το ευέλικτο πρόγραμμα Subscription, ένα συνδρομητικό πρόγραμμα ουσιαστικά, αλλά με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μόνο ένα brand σαν αυτό της Range Rover μπορεί να προσφέρει.

Ουσιαστικά, το ευέλικτο πρόγραμμα Subscription δίνει την ευκαιρία σε κάθε οδηγό, ακόμη και σε αυτόν που ενδεχομένως να μην μπορεί να αποκτήσει το αντικείμενο του πόθου του, να βιώσει την απόλαυση οδήγησης ενός Range Rover μέσω συνδρομής, χωρίς μακροχρόνια δέσμευση και με μία σταθερή μηνιαία δόση που καλύπτει όλα τα έξοδα, εκτός από τα καύσιμα ή/και το κόστος φόρτισης.

Έτσι, ο κάθε λάτρης της οδήγησης, είτε θέλει να οδηγήσει ένα luxury sport αυτοκίνητο ή ένα πολυτελές SUV, μπορεί να το κάνει με ένα πρόγραμμα που του προσφέρει υψηλή ευελιξία, χωρίς μακροχρόνια δέσμευση και με μία σταθερή μηνιαία δόση που καλύπτει όλα τα έξοδα.

Πιο συγκεκριμένα, η τιμή περιλαμβάνει όλα τα έξοδα για ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, φθορά, συντήρηση και εποχιακά ελαστικά. Χωρίς προκαταβολή ή κόστος εγγραφής στην υπηρεσία. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα ξεχωρίζει από μία παραδοσιακή υπηρεσία leasing αφού χαρακτηρίζεται από ευελιξία για τον πελάτη χωρίς μακροχρόνια δέσμευση, με σταθερή μηνιαία δόση και δυνατότητα οδήγησης μοντέλων Range Rover.

Το ευέλικτο πρόγραμμα Subscription θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδανική για μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση ανθρώπων: τα στελέχη εταιρειών που καλούνται να εργαστούν στην Ελλάδα για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Επίσης είναι μια εξαιρετική λύση για όποιον δεν είναι απολύτως σίγουρος αν το αυτοκίνητο που σκέφτεται να αποκτήσει καλύπτει τις ανάγκες του και θέλει να δοκιμάσει πώς είναι η «συνύπαρξη» για κάποιο διάστημα, πριν προβεί σε αγορά, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση που πρόκειται για μετάβαση σε ένα plug-in electric hybrid.

Τελικά ο ίδιος ο πελάτης αποφασίζει πόσο καιρό επιθυμεί να οδηγεί το αυτοκίνητο της επιλογής του, επιλέγοντας μεταξύ 3, 6, 12, 18 ή 24 μηνών, με 3 μήνες προειδοποίηση πριν από τη λήξη της περιόδου.

Ίσως, το νέο Range Rover Sport αποτελεί την ενσάρκωση της σπορ πολυτέλειας των SUV, αποτελώντας ένα εξαιρετικό δείγμα δύναμης και καινοτομίας. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται το επόμενης γενιάς σύστημα Active Noise Cancellation που φιλτράρει τους ανεπιθύμητους θορύβους χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο προηγμένης τεχνολογίας ήχου στο πλαίσιο του προαιρετικού Meridian Signature Sound System.

Με προαιρετικό σύστημα φιλτραρίσματος σωματιδίων και νανοτεχνολογία που μειώνουν σημαντικά τις οσμές, τα βακτήρια και τις αλλεργιογόνες ουσίες όπως ο κόβιντ, ενώ η διαχείριση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα αυξάνει την ευεξία και την ετοιμότητα παρακολουθώντας τα επίπεδα στο εσωτερικό.

Στα στοιχεία που προσφέρουν πρόσθετη άνεση είναι τα ρυθμιζόμενα σε 22 κατευθύνσεις εμπρός καθίσματα, θερμαινόμενα και αεριζόμενα ηλεκτρικά, με μνήμη και λειτουργία μασάζ. Τα θερμαινόμενα, αεριζόμενα και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα προσφέρουν άνεση στους επιβάτες σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Επιπλέον, ο ρυθμιζόμενος φωτισμός καμπίνας αλλάζει αυτόματα σε ένα δυναμικό κόκκινο όταν ο οδηγός επιλέγει τη λειτουργία Dynamic Driving Mode, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί ο φωτισμός σε οποιαδήποτε διάθεση με μια επιλογή από 30 χρώματα.

Φυσικά, η καινοτομία και οι ανέσεις για οδηγό και επιβάτες δεν σταματούν εδώ. Το Range Rover Sport διαθέτει δύο υψηλής ανάλυσης οθόνες 11,4 ιντσών που προσφέρουν screen mirroring και σύνδεση συσκευής μέσω HDMI, Online Pack για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με πρόσβαση σε ενσωματωμένες εφαρμογές ενώ οι ενημερώσεις λογισμικού over-the-air αναβαθμίζουν συνεχώς το όχημα.

Για να μην υπάρχει ακαταστασία στην καμπίνα η σειρά Range Rover Sport διαθέτει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης των έξυπνων κινητών τηλεφώνων αλλά και μια σειρά λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για απλούστερη και ασφαλέστερη οδήγηση και στάθμευση, με την πρόσβαση στο Driver Assistance Mode να γίνεται απευθείας μέσω του τιμονιού.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πόσα χρήματα παίρνουν οι αθλητές που κερδίζουν μετάλλιο
Business of Sport |

Πόσα χρήματα παίρνουν οι αθλητές που κερδίζουν μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού [πίνακας]

Παρά το γεγονός ότι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν δίνει χρηματικά έπαθλα για την κατάκτηση μεταλλίων, αρκετές χώρες ανταμείβουν τους αθλητές τους με διάφορα μπόνους