
Το ΔΕΗ myHome4Students, μία νέα, ολιστική πρόταση για τη φοιτητική ζωή σχεδίασε η ΔΕΗ έχοντας τους φοιτητές, τις σύγχρονες ανάγκες και την εμπειρία τους στο επίκεντρο.
Με σταθερή χρέωση 0,129€/kWh στο ρεύμα για τις πρώτες 150kWh και αποκλειστικά προνόμια, όπως έκπτωση έως και 10% επιπλέον στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, 5.000 Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN και προσφορές στις πιο νεανικές μάρκες μέσω του ΔΕΗ myRewards Coupons, η ΔΕΗ στηρίζει τους φοιτητές στο νέο τους ξεκίνημα.
Το νέο προϊόν ΔΕΗ myHome4Students προσφέρει σταθερή, ανταγωνιστική τιμή 0,129€/kWh για τις πρώτες 150kWh, που αντιστοιχούν στη μέση μηνιαία κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε ένα τυπικό φοιτητικό σπίτι. Και όσοι ενεργοποιήσουν εξόφληση λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής, επωφελούνται με επιπλέον 3% έκπτωση στον λογαριασμό τους.
Το ΔΕΗ myHome4Students προσφέρει δωρεάν πάγιο για τους τρεις θερινούς μήνες, ενώ για το υπόλοιπο διάστημα το μηνιαίο πάγιο ανέρχεται στα 3€. Τέλος, με το νέο προϊόν διατίθεται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβολαίου και η υπηρεσία GreenPass από τη ΔΕΗ, μέσω της οποίας διασφαλίζεται ότι η όση ενέργεια καταναλώνεται στον χώρο, τόση παράγεται και δεσμεύεται από Ανανεώσιμες Πηγές.
Έκπτωση έως και 10% επιπλέον στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ για προϊόντα τεχνολογίας και οικιακές συσκευές
Οι φοιτητές που θα επιλέξουν το ΔΕΗ myHome4Students δικαιούνται έκπτωση έως και 10% επιπλέον των υφιστάμενων προσφορών, σε προϊόντα τεχνολογίας και οικιακές συσκευές από τα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, με τη ΔΕΗ να στηρίζει έμπρακτα το νέο τους ξεκίνημα.
Η ΔΕΗ υλοποιεί τη στρατηγική της να αποτελεί έναν ολοκληρωμένο πάροχο και ενεργειακό σύμβουλο, που παρέχει ολιστικές προτάσεις και ενεργειακές λύσεις για όλους. Ταυτόχρονα, σε συνέχεια της πρόσφατης εξαγοράς της αλυσίδας ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, έχει τη δυνατότητα να καλύψει σφαιρικά τις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη-φοιτητή.
Δώρο 5.000 Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN – προσφορές, δώρα και εκπτώσεις, μέσω του ΔΕΗ myRewards Coupons, που ανανεώνονται συνεχώς
Παράλληλα, με την ενεργοποίηση του προϊόντος ΔΕΗ myHome4Students, η ΔΕΗ επιβραβεύει τους φοιτητές με 5.000 Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN, κάνοντας το νέο τους ταξίδι ακόμα πιο συναρπαστικό.
Οι φοιτητές που θα επιλέξουν το προϊόν ρεύματος ΔΕΗ myHome4Students μπορούν επίσης να απολαμβάνουν στα Coffee Island τον καφέ της ημέρας, κερασμένο από τη ΔΕΗ για έναν ολόκληρο μήνα. Επιπλέον, το «πρώτο γέμισμα του ψυγείου» με αγορές από το efood για το νέο φοιτητικό σπίτι είναι δώρο από τη ΔΕΗ.
Οι προσφορές, τα δώρα και οι εκπτώσεις για τους φοιτητές θα ανανεώνονται συνεχώς στο ΔΕΗ myRewards coupons, την ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στην ψηφιακή πλατφόρμα myΔΕΗ. Εκεί, οι φοιτητές μπορούν να ανακαλύπτουν μία πληθώρα νεανικών μαρκών και να επιλέγουν κάθε φορά, με ένα κλικ, αυτό που επιθυμούν.
Διαδικασία απόκτησης του ΔΕΗ myHome4Students
Δικαίωμα ένταξης στο προϊόν ΔΕΗ myHome4Students έχουν οι φοιτητές, με απαραίτητη την προσκόμιση ακαδημαϊκής ταυτότητας ή βεβαίωση εγγραφής στη σχολή. Το συμβόλαιο μπορεί να γίνει είτε στο όνομα του φοιτητή, είτε στο όνομα του γονέα/κηδεμόνα και έχει διάρκεια έναν χρόνο, με αυτόματη ανανέωση για όσο ισχύει η ακαδημαϊκή ταυτότητα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το ΔΕΗ myHome4Students σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΗ και στο τηλεφωνικό κέντρο 800-900-1000. Από τον Σεπτέμβριο θα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησής του και μέσω του myΔΕΗ. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη σελίδα του ΔΕΗ myHome4Students στο https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-4students/ .


Latest News

Λήξη συναγερμού για το μπλακ άουτ στο ρεύμα – Τι θα ισχύσει στις 18 Απριλίου
Με νεότερη ανακοίνωση του ο ΑΔΜΗΕ άρει για τις 18 Απριλίου το καθεστώς ετοιμότητας όσων παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα με φωτοβολταϊκά

Η Κίνα σταματά να αγοράζει υγροποιημένο αέριο από τις ΗΠΑ
Η παύση εισαγωγών LNG δείχνει πώς ο σινο-αμερικανικός εμπορικός πόλεμος έχει διαχυθεί στον ενεργειακό τομέα

«Εξέγερση» επενδυτών στην BP μετά την στροφή για το κλίμα - «Κόκκινο πανί» ο πρόεδρος
Περισσότερο από το 10% των μετόχων της BP ψήφισαν κατά της επανεκλογής του προέδρου Χελγκ Λουντ

Γαλλικό δικαστήριο ανοίγει τον δρόμο για κατάσχεση ρωσικών assets από την Naftogaz
Rωσικό δικαστήριο αύξησε σε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια από περίπου 150 εκατομμύρια δολάρια το πρόστιμο κατά της Naftogaz

«Βγάλτε τα φωτοβολταϊκά από την πρίζα…» - Ο συναγερμός ΑΔΜΗΕ για πιθανό μπλακ αουτ το Πάσχα
Σε ετοιμότητα θέτει από τις 18 έως τις 21 Απριλίου ο ΑΔΜΗΕ τους παραγωγούς φωτοβολταϊκών για να βγάλουν εκτός λειτουργίας τους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής ώστε να αποφευχθεί μπλακ άουτ το Πάσχα

Διαγωνισμός fast track για τα blocks της Chevron
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου δημοσιοποιεί τις επόμενες μέρες το κείμενο του διεθνούς διαγωνισμού για τις παραχωρήσεις της Chevron

Παπασταύρου για Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό: Παρακαταθήκη για το μέλλον
Ο ΥΠΕΝ Σταύρος Παπασταύρου είπε ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς για πρώτη φορά η Ελλάδα αποκτά έναν χάρτη που θέτει ξεκάθαρους και ρεαλιστικούς κανόνες

«Ήρθε η στιγμή για την κατάργηση του πλαφόν στα καύσιμα» - Τι ζητούν οι βενζινοπώλες
Τέλη Απριλίου εκπνέει η εξάμηνη παράταση του μέτρου για το πλαφόν - Έκρηξη παραβατικότητας στα καύσιμα καταγγέλουν οι βενζινοπώλες - Τι ζητούν από το υπουργείο Ανάπτυξης

Συναγερμός για αποφυγή μπλακ άουτ το Πάσχα - Τα φωτοβολταϊκά και τα πρόστιμα
Νέα συνάντηση της task force στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη ρύθμιση της ενεργειακής παραγωγής εν όψει Πάσχα

Νέα συνάντηση της task force για αποφυγή black out το Πάσχα - Τι έδειξαν τα crash test
Η ανάγκη ρύθμισης της παραγωγής οφείλεται στην αλματώδη αύξηση του ποσοστού της ηλεκτρικής ενέργειας που αντλεί η χώρα μας από ΑΠΕ