Επιτυχή έκβαση, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε η δημόσια πρόταση της Ginger Digital για το 100% των μετοχών της Epsilon Net καθώς συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ελάχιστο ποσοστό του 90% με το fund Barca να πουλά το ποσοστό του, άνω του 7%, γεγονός που κλειδώνει την έξοδο της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Προχωρά η διαδικασία εξόδου της Epsilon Net από το ΧΑ

Πλέον αναμένεται να προχωρήσει η διαδικασία, με τους υπόλοιπους μετόχους να εισπράττουν το αντίτιμο των 12 ευρώ ανά μετοχή, ενώ η εισηγμένη θα κινήσει τις διαδικασίες για έξοδο της μετοχής από το ταμπλό του Χρηματιστηρίου.

Yπενθυμίζεται πως κατά 33,38% αυξήθηκαν οι πωλήσεις της Epsilon Net το πρώτο τρίμηνο του 2023 και διαμορφώθηκαν σε 27,7 εκατ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη ανήλθαν σε 7,8 εκατ.  ευρώ ενισχυμένα κατά 42,86% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του περασμένου έτους.
Αξίζει να σημειωθεί πως εξαγορές και κινητικότητα θα συνεχιστούν στην ελληνική αγορά πληροφορικής, εν μέσω θέρους. Μια κατάσταση που πιθανότατα θα ενταθεί όσο υπάρχουν προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού τα οποία «τρέχουν» με ορίζοντα ολοκλήρωσης την επόμενη τριετία.
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Το αξέχαστο ποδοσφαιρικό καλοκαίρι της Kaizen Gaming
Επιχειρήσεις |

Το αξέχαστο ποδοσφαιρικό καλοκαίρι της Kaizen Gaming

Περιοδείες των τροπαίων του EURO και του Copa América, fan zones με εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους, «ταξίδι» πίσω στο 2004, παιδικά χαμόγελα και εορταστικές εκδηλώσεις για τους ανθρώπους της εταιρείας σε όλο τον κόσμο.