Η Μύκονος είναι ο νέος σταθμός για το brand Curio της Hilton στο νησί, με το  νέο 5* ξενοδοχείο Semeli Coast Mykonos Resort.

Το νέο μέλος του brand «CurioCollection by Hilton», που άνοιξε φέτος τις πόρτες του ανήκει στην οικογένεια Ηρακλή Ζησιμόπουλου, του Semeli Group που διαθέτει και άλλες δυο ξενοδοχειακές μονάδες (Hotel Semeli στην πόλη της Μυκόνου και το Mykonos View) η οποία το διαχειρίζεται παράλληλα ενώ η DHR Services παρέχει την εμπορική υποστήριξη του ξενοδοχείου πριν και μετά το άνοιγμα.

Ξενοδοχεία: Πού θα ανοίξουν νέες μονάδες τα επόμενα χρόνια

Το ξενοδοχείο διαθέτει και εστιατόριο με τοπικά προϊόντα απευθείας από ντόπιους παραγωγούς όπως επίσης και ένα πλήρες εξοπλισμένο spa.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την εμπειρία της Curio Collection by Hilton στους επισκέπτες που μένουν στο νέο ξενοδοχείο Semeli Coast Mykonos Resort»,αναφέρει ο Alessandro Lattanzio, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου. «Βρίσκεται ανάμεσα σε εκπληκτικά τοπία, και είναι το πιο πρόσφατο “κόσμημα” του νησιού και συνδυάζει την απόλυτη ηρεμία με την άριστη άνεση για μια εξαιρετική πολυτελή απόδραση». hilton

Το «Πεντελικόν»…

Η Hilton διαθέτει πληθώρα brands στην ελληνική αγορά. Ειδικότερα έχει παρουσία με το brand Curio και με άλλα επτά ξενοδοχεία σε Κρήτη, Ρόδο Σαντορίνη και Κόρινθο. Επίσης στο πλαίσιο της Curio Collection θα λειτουργήσει από το 2025 το ιστορικό «Πεντελικόν» ενώ το 2024 θα ξεκινήσει και το Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο, στο λιμάνι του Πειραιά.

…το πρώην Hilton που έγινε Conrad…

Κορωνίδα της παρουσίας της Hilton στη χώρα μας θα από το τρίτο τρίμηνο του 2025, οι μονάδες της στο νέο προορισμό της Αθήνας στο THE ILISIAN της ΤΕΜΕΣ, στο πρώην Hilton της Αθήνας. Εκεί, θα στηθεί το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Conrad που θα διαθέτει 280 δωμάτια και σουίτες και τις 50 πολυτελείς κατοικίες οι οποίες θα λειτουργήσουν υπό τα brands Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences της Hilton.

Για το 2026 έχει προγραμματιστεί η λειτουργία του Imperial Flair Chania Old Town, το οποίο θα αποτελέσει τη νεότερη προσθήκη της Curio Collection by Hilton, έπειτα από συμφωνία της διεθνούς αλυσίδας με την εταιρεία Τσιλεδάκης Α.Ε., ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου των Χανίων.

«Το νέο ξενοδοχείο Semeli Coast Mykonos Resort είναι το πιο πρόσφατο “κόσμημα” του νησιού», αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου.

…και το νέο 5άστερο resort στην Κρήτη

Το νέο 5άστερο resort της Κρήτης θα είναι δυναμικότητας 85 δωματίων, όλα με ιδιωτική πισίνα, ενώ θα παρέχει στους επισκέπτες του και άμεση πρόσβαση στην παραλία. Με την οικογένεια Τσιλεδάκη η Hilton έχει συνεργασία και στο Chania Flair Boutique Hotel, Tapestry Collection by Hilton.

Το brand Tapestry της Hilton εμφανίσθηκε για πρωτη φορά στα Χανιά σύντομα όμως θα επεκταθεί περαιτέρω. Tέλος έχει παρουσία με το δίκτυο Small Luxury Hotels (SLH Hotels) το οποίο στη χώρα μας πεπριλαμβάνει 24 ξενοδοχεία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Ισπανία: Ποια πόλη δεν… αστειεύεται με το Airbnb – Έρχονται βαριά πρόστιμα
Διεθνή |

Σε ποια πόλη της Ισπανίας δεν… αστειεύονται με το Airbnb – Έρχονται βαριά πρόστιμα

Η περιφερειακή κυβέρνηση επιδιώκει να πατάξει τις ενοικιάσεις τύπου Airbnb στη μαύρη αγορά απειλώντας τους ιδιοκτήτες που παραβιάζουν τους κανόνες με πρόστιμα έως και 600.000 ευρώ