Ζωντανές διατηρεί ακόμη τις ελπίδες της η εθνική ομάδα μπάσκετ για πρόκριση στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά.

«Για την Ελλάδα ήταν ξεκάθαρο πως μόνο με νίκη απέναντι στους Αυστραλούς διατηρούσε ελπίδες πρόκρισης – και η ομάδα του coach Βασίλη Σπανούλη ξεκίνησε πολύ δυναμικά, κάνοντας μάλιστα σερί ακόμη και 14-0 στην αρχή του αγώνα», γράφει το kicker στη διαδικτυακή ιστοσελίδα του.

Η Ελλάδα βρέθηκε ακόμη και στο +19 απέναντι στην Αυστραλία «και με ένα τέτοιο προβάδισμα θα είχε εξασφαλίσει σίγουρα το εισιτήριο για τα προημιτελικά» όμως η Αυστραλία επανήλθε – καταφέρνοντας να χάσει με μόλις 77-71 και να προκριθεί ως δεύτερη του ομίλου.

Με το πρώτο ματς του «γκρουπ του θανάτου» να έχει ολοκληρωθεί απέμενε ο αγώνας Ισπανία-Καναδάς. «Το ζήτημα για τους Ισπανούς απέναντι στον Καναδά ήταν το εξής: νίκη και πρόκριση ως πρώτοι του ομίλου ή ήττα και αποκλεισμός ως τέταρτοι», αναφέρει η sportsschau. Η Ισπανία πάλεψε πολύ, ωστόσο ηττήθηκε με 88-85. «Αυτό ήταν και το τελευταίο ματς του Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος ολοκλήρωσε στη Λιλ την ένδοξη και γεμάτη ευρωπαϊκούς τίτλους καριέρα του».

Πηγή: DW

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πόσα χρήματα παίρνουν οι αθλητές που κερδίζουν μετάλλιο
Business of Sport |

Πόσα χρήματα παίρνουν οι αθλητές που κερδίζουν μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού [πίνακας]

Παρά το γεγονός ότι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν δίνει χρηματικά έπαθλα για την κατάκτηση μεταλλίων, αρκετές χώρες ανταμείβουν τους αθλητές τους με διάφορα μπόνους

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αέρας πολυτέλειας στο Παρίσι – Η δυναμική παρουσία των επώνυμων brand
Business of Sport |

Αέρας πολυτέλειας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού - Δυναμικό «παρών» από επώνυμα brand

Πώς τα brand πολυτελείας προσπαθούν να αξιοποιήσουν τη φήμη της γαλλικής πρωτεύουσας για να ξανακερδίσουν το μεγάλο κοινό - «Χρυσή ευκαιρία» οι Ολυμπιακοί Αγώνες