Από τη Δευτέρα 19 Αυγούστου έως και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθούν οι αιτήσεις εγγραφής των επιτυχόντων στις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) του ΕΛΓΟ Δήμητρα που υπέβαλαν παράλληλο μηχανογραφικό. Όσοι δεν υποβάλουν την σχετική αίτηση, αυτόματα θα θεωρηθεί ότι δεν επιθυμούν να εγγραφούν.

Για την χρήση της δωρεάν παροχής σίτισης ή και στέγασης θα πρέπει να κατατεθεί η «Αίτηση Σίτισης – Στέγασης», συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Σημειώνεται ότι η παροχή αυτή δεν αφορά τη ΣΑΕΚ Αττικής Κτήμα Συγγρού Αμαρουσίου.

ΕΛΓΟ Δήμητρα: Οι ειδικότητες των Σχολών Ανωτέρας Επαγγελματικής Κατάρτισης

Η «Αίτηση Εγγραφής» υποβάλλεται αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο (μέσω email) στη ΣΑΕΚ επιτυχίας.

Όσοι δεν υποβάλλουν τη σχετική αίτηση, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν επιθυμούν να εγγραφούν

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η εγγραφή των επιτυχόντων ταυτόχρονα σε Σχολή, Τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση ΑΕΙ και σε Δημόσια ΣΑΕΚ.

 Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Για την εγγραφή στις δημόσιες ΣΑΕΚ του ΕΛΓΟ Δήμητρα, οι επιτυχόντες οφείλουν να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους.
  • Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Πτυχίο ΤΕΕ Β’ Κύκλου) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ).
  • Βεβαίωση ΑΜΚΑ
  • Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια), όπως πολυτεκνία, τριτεκνία, μονογονεϊκή οικογένεια, ειδική περίπτωση (Ελληνοκύπριοι από τα κατεχόμενα της Κύπρου ή μέλη της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας).

Για τη δωρεάν παροχή σίτισης και στέγασης, οι ενδιαφερόμενοι επιτυχόντες οφείλουν να υποβάλλουν και τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Αποδεικτικό έγγραφο μόνιμης κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ ή λογαριασμός κινητού κ.λπ.).
  • Αντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας του τελευταίου οικονομικού έτους (μέσω taxisnet). Το εκκαθαριστικό θα πρέπει να είναι του γονέα (όταν ο καταρτιζόμενος είναι προστατευόμενο μέλος) ή του ιδίου καταρτιζόμενου σε περίπτωση που είναι πάνω από 25 ετών.
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO