Τα έσοδα του κινεζικού box office για τη φετινή θερινή περίοδο (1η Ιουνίου-31η Αυγούστου) είχαν ξεπεράσει τα 8 δισεκατομμύρια γιουάν (1,02 δισεκατομμύριο ευρώ) μέχρι χθες, Κυριακή, το βράδυ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας ταινιών Beacon, στην κορυφή του κινεζικού box office βρίσκεται η κωμωδία “Successor,” με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των ηθοποιών Σεν Τενγκ και Μα Λι.

Deadpool & Wolverine: Ρεκόρ εισπράξεων στο αμερικανικό box office

Η ταινία έκανε κινηματογραφική πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου. Παρουσιάζει την ιστορία ενός πλούσιου ζευγαριού που οργανώνει ένα περιβάλλον προκλήσεων για το γιο τους, προκειμένου να δρομολογήσουν την προσωπική εξέλιξή του.

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, τα έσοδα από την προβολή της αναφερόμενης κωμωδίας είχαν καταγραφεί περίπου στα 2,57 δισεκατομμύρια γιουάν (330 εκατομμύρια ευρώ) αντιστοιχώντας σε ποσοστό 32% επί του συνόλου των εισπράξεων στο κινεζικό box office.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το θρίλερ “A Place Called Silence,” με έσοδα 1,29 δισεκατομμυρίου γιουάν (160 εκατομμύρια ευρώ). Η κινηματογραφική πρεμιέρα του θρίλερ έγινε στις 3 Ιουλίου και έχει θέμα τις διαστάσεις του σχολικού λεκτικού εκφοβισμού.

Οι ΗΠΑ

Στο μεταξύ, η ταινία Deadpool & Wolverine της Walt Disney απέφερε εισπράξεις 205 εκατ. δολαρίων σε πωλήσεις εισιτηρίων στις ΗΠΑ και τον Καναδά στο πρώτο σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας της, πριν από περίπου 10 ημέρες.

Η ταινία σημείωσε επίσης το καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών για την ηλικιακή κατηγορία 18+, με υπερδιπλάσιες πωλήσεις εισιτηρίων από την ταινία Joker της Warner Bros Discovery Inc. κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο.

Το Joker παραμένει η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία για την κατηγορία του, με περισσότερα από 1 δισ. δολάρια στο box office μετά την κυκλοφορία του 2019.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tέχνη και Ζωή