Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν το έχανε με τίποτα το χρυσό μετάλλιο. Και δεν το έχασε! Ο Έλληνας πρωταθλητής με άλμα στα 8.48μ. κατέκτησε για δεύτερη σερί φορά την κορυφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά το Τόκιο, πρώτος και στο Παρίσι!

Στο πρώτο του άλμα ο 26χρονος άλτης έκανε 8.24μ. και έμεινε στη δεύτερη θέση, αλλά αμέσως… αποκαταστάθηκε η τάξη και με το 8.48 λίγο αργότερα ανέβηκε στην πρώτη θέση και δεν έπεσε ποτέ από αυτήν.

Πολύ εύκολα, χωρίς να… ιδρώσει, με μία μεστή εμφάνιση, ο Τεντόγλου έκανε ξανά υπερήφανους όλους τους Έλληνες με τη σπουδαία επιτυχία του!

Η Ελλάδα πλέον μετράει 7 μετάλλια στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Ένα χρυσό, ένα ασημένιο και πέντε χάλκινα! Πέμπτη καλύτερη συγκομιδή για τα ελληνικά χρώματα στην ιστορία, μετά από την Αθήνα το 1896 (47 μετάλλια), το 2004 (16), το Σίδνεϊ το 2000 (8) και την Ατλάντα το 1996 (13).

Πηγή: in.gr
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
ΟΤ Delphi Economic Forum X – Μιχάλης Κατρίνης: Πολλές επιχειρήσεις παραμένουν εκτός ρευστότητας
Επικαιρότητα |

ΟΤ Delphi Economic Forum X – Μιχάλης Κατρίνης: Πολλές επιχειρήσεις παραμένουν εκτός ρευστότητας

«Στην πραγματική οικονομία υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με πολλές επιχειρήσεις να παραμένουν εκτός ρευστότητας», είπε ο Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας στον ΟΤ, στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum X