Την απόκτηση της διεθνούς πιστοποίησης LEED GOLD για το νέο της κέντρο εμπορικής αποθήκευσης και διανομής, συνολικής επιφάνειας 24.109 τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής ανακοίνωσε η Trastor ΑΕΕΑΠ.

Η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει την προσήλωση της Εταιρείας στη δημιουργία ακινήτων που συνδυάζουν την εξαιρετική ενεργειακή απόδοση με τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Trastor: Deal για την ανάπτυξη του μεγαλύτερου logistic park στη χώρα

Το νέο κέντρο συνεχίζει, σχεδιάστηκε για να προσφέρει έναν υγιή και αποδοτικό χώρο εργασίας, ενώ παράλληλα επιδιώκει την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Η ολοκλήρωση αυτού του έργου, ενισχύει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας με πιστοποιημένα «πράσινα» κτήρια και υπογραμμίζει τη στρατηγική της να επενδύει σε ακίνητα που πληρούν τα αυστηρότερα διεθνή περιβαλλοντικά πρότυπα και προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη.

O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ανακοινώνουμε την απόκτηση της πιστοποίησης LEED GOLD για το νέο μας υπερσύγχρονο κέντρο logistics στον Ασπρόπυργο Αττικής. Αυτή η σημαντική διάκριση επιβεβαιώνει τη θέση μας ως κορυφαίος θεσμικός ιδιοκτήτης στον τομέα των εμπορικών αποθηκών και υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία χώρων υψηλής ενεργειακής απόδοσης και περιβαλλοντικής υπευθυνότητας. Επιπλέον, προσεγγίζουμε ακόμα περισσότερο τον στόχο μας για την μετατροπή του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου μας σε πράσινο. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συνεργάτες μας που συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία. Η δέσμευσή μας για βιώσιμη ανάπτυξη και η εφαρμογή πράσινων πρακτικών θα συνεχίσουν να αποτελούν τον πυρήνα της στρατηγικής μας.

Ανυπομονούμε να προχωρήσουμε σε νέες, καινοτόμες πρωτοβουλίες και να ενισχύσουμε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο μας με έργα που θα καθορίσουν το μέλλον της αειφόρου ανάπτυξης».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις