Στην ενίσχυση του εργατικού δυναμικού της στοχεύει η Dialectica, η οποία ανακοίνωσε το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Dialectica εννέα χρόνια από την ίδρυσή της απασχολεί σήμερα πάνω από 1.100 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, με περισσότερους από 650 από αυτούς να έχουν ως βάση τη χώρα μας.

Dialectica: Επέκταση δραστηριοτήτων και στη Θεσσαλονίκη

Μέχρι το τέλος του έτους, στόχος της εταιρείας είναι να απασχολεί 1.000 εργαζόμενους στην Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία έχει προχωρήσει στην ανακοίνωση επιπροσθέτων θέσεων εργασίας.

Οι θέσεις εργασίας στην Dialectica

Συγκεκριμένα, οι θέσεις εργασίας αφορούν ρόλους τόσο για τα γραφεία της Dialectica στην Αθήνα αλλά και για τη Θεσσαλονίκη, ενώ κάποιες από αυτές προσφέρουν τη δυνατότητα για 100% εξ αποστάσεως εργασία: i) Engineers and Cloud Ops, ii) Data Engineers and Analysts, iii) Data Scientists και iv) Product Managers.

Η εταιρεία συνεργάζεται με τις κορυφαίες επενδυτικές και συμβουλευτικές εταιρείες παγκοσμίως

Η Dialectica δραστηριοποιείται στον χώρο της βελτιστοποίησης επιχειρηματικών αποφάσεων παρέχοντας υπηρεσίες σε πελάτες σε 50 χώρες παγκοσμίως. Η εταιρεία συνεργάζεται με τις κορυφαίες επενδυτικές και συμβουλευτικές εταιρείες παγκοσμίως, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συλλέγουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και γνώσεις αγοράς από ειδικούς σε διάφορους τομείς και αγορές.

Dialectica: Δίνει επενδυτικές συμβουλές σε επιχειρηματικά μεγαθήρια με παρουσία σε πάνω από 50 χώρες

Η Dialectica ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε πριν από περίπου 9 χρόνια, από τους Γιώργο Τσαρούχα και Frederick Corkett, σε ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Σήμερα, όχι μόνο αποτελεί πλέον ένα εμβληματικό Global Brand, με διεθνές πελατολόγιο και πέντε γραφεία σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, αλλά είναι και ένας από τους πρώτους ενοίκους του Πύργου του Πειραιά.

Ο Γιώργος Τσαρούχας διακρίθηκε ως «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» για το 2023, στην κατηγορία «Πρωτοπόρος Επιχειρηματίας» των βραβείων της EY.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Startups