Την προσοχή των πολιτών σε προϊόν που πωλείται μέσω συγκεκριμένων ιστοσελίδων και παρουσιάζεται ως «θαυματουργό», εφιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι πρόκειται για το προϊόν MMS (Miracle Mineral Solution/Θαυματουργό ορυκτό διάλυμα), το οποίο παρουσιάζεται ως αντίδοτο για παρενέργειες των εμβολίων της COVID-19 και θεραπεία πολυάριθμων νόσων, όπως καρκίνος, διαβήτης, ηπατίτιδα κ.α.

ΕΟΦ: Απαγορεύει για 3 μήνες την παράλληλη εξαγωγή 105 φαρμάκων – Ο λόγος

Ο ΕΟΦ τονίζει ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι μη αδειοδοτημένο και επομένως δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του, γι’αυτό και η κατανάλωσή του ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Επίσης, υπενθυμίζει ότι η αγορά φαρμάκων από αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Το Miracle Mineral Solution

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΦ

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην διακίνηση του προϊόντος MMS (Miracle Mineral Solution/Θαυματουργό ορυκτό διάλυμα) μέσω των ιστοσελίδων https://www.mmscdsforum.gr/, https://www.mms.com.gr/, το οποίο παρουσιάζεται ως αντίδοτο για παρενέργειες των εμβολίων της COVID-19 και θεραπεία πολυάριθμων νόσων.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι μη αδειοδοτημένο και επομένως δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του, γι’αυτό και η κατανάλωσή του ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά φαρμάκων από αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus