Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αποκαλέσει με διάφορα παρατσούκλια την πολιτική του αντίπαλο Κάμαλα Χάρις, αλλά κανένα δεν ήταν τόσο απροσδιόριστο όσο το «Kamabla».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ «σατιρίζει» τα ονόματα όσων θέλει να στοχοποιήσει. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016, αποκαλούσε τον πρώην κυβερνήτη της Φλόριντα Τζεμπ Μπους «Low-energy Jeb», ο γερουσιαστής του Τέξας Τεντ Κρουζ ήταν επίσης «Lyin’» και στη συνέχεια υπήρχε ο γερουσιαστής της Φλόριντα Μάρκο Ρούμπιο που στοχοποιήθηκε ως «Liddle Marco».

Πιο πρόσφατα, στον εκλογικό κύκλο του 2020, ήταν ο «Sleepy Joe» Biden. Έχει επίσης αποκαλέσει τη γενική εισαγγελέα της Νέας Υόρκης ως Letitia «Peekaboo» James.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο πρώην αμερικάνος πρόεδρος «ξαναχτύπησε» με το θύμα του αυτή τη φορά να είναι φυσικά η Κάμαλα Χάρις.

«Το Kamabla αντιπροσωπεύει όλο τον πόνο και τη δυστυχία που έφερε η κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρις σε κάθε Αμερικανό»

Σε μία ανάρτησή του στο Truth Social έγραψε: «Οι άνθρωποι ψηφίζουν με το ΣΤΟΜΑΧΙ τους και το φαγητό είναι τώρα σε υψηλά επίπεδα εξαιτίας της ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ των Καμάμπλα/Μπάιντεν. Με αυτούς επικεφαλής, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!».

«Θα σοκαριστώ αν αυτό είναι το τελευταίο παρατσούκλι που της δίνει»

Ο Τραμπ συνέχισε να χρησιμοποιεί το «Kamabla» και το «τρελή Kamabla» στις αναρτήσεις του στο Truth Social, χωρίς να εξηγεί τι εννοεί με αυτό.

Ο κυβερνήτης της Βόρειας Ντακότα και πρώην υποψήφιος αντιπρόεδρος του Τραμπ, Νταγκ Μπέργκαμ όταν ρωτήθηκε για το νέο αυτό παρατσούκλι κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο CNN, απέφυγε να απαντήσει, αλλά ούτε ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Τραμπ, J.D. Vance, ήταν περισσότερο διαφωτιστικός.

Είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι ο Πρόεδρος αρέσκεται στο να αποδίδει ονόματα και δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει να την αποκαλεί έτσι στο υπόλοιπο της προεκλογικής εκστρατείας».

«Θα σοκαριστώ αν αυτό είναι το τελευταίο παρατσούκλι που της δίνει πριν από το τέλος των εκλογών», συμπλήρωσε.

«Το Kamabla αντιπροσωπεύει όλο τον πόνο και τη δυστυχία που έφερε η κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρις σε κάθε Αμερικανό», δήλωσε η καμπάνια του Τραμπ στο Intelligencer.

Οι θεωρίες

Ο Τραμπ δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμη το όνομα κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης ή άλλης δημόσιας εμφάνισης, αφήνοντας ασαφές το πώς θα το προφέρει. Αλλά μια εικασία είναι ότι προσπαθεί να προσθέσει τη λέξη «μπλα» στο όνομα της Κάμαλα, ενδεχομένως σε μια προσπάθεια να την χαρακτηρίσει ως βαρετή ή ασυνάρτητη.

Ο Τραμπ θα μπορούσε επίσης να προσπαθεί να συνδυάσει τα ονόματα Κάμαλα και Ομπάμα. Νωρίτερα στην προεκλογική εκστρατεία, ισχυρίστηκε ότι ο πρώην πρόεδρος ήταν υπεύθυνος για τη διοίκηση Μπάιντεν, και έχει πει Ομπάμα ενώ σκόπευε να πει Μπάιντεν σε πολλές περιπτώσεις.

«Όταν ο πώς τον λένε ήταν πρόεδρος…»

Την Τρίτη, ο Τραμπ κατέστησε σαφές σε μια ανάρτηση στο Truth Social ότι ο Ομπάμα συνεχίζει να βρίσκεται στο μυαλό του.

«Ποιες είναι οι πιθανότητες ο απατεώνας Τζο Μπάιντεν, ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, του οποίου την Προεδρία του έκλεψαν αντισυνταγματικά η Kamabla, ο Μπαράκ Χουσέιν Ομπάμα, η τρελή Νάνσι Πελόζι, ο επιτήδειος Άνταμ Σιφ, ο κλαψιάρης Τσακ Σούμερ και άλλοι της τρελής Αριστεράς, να ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ το Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών και να προσπαθήσει να πάρει πίσω το χρίσμα, ξεκινώντας με το να με προκαλέσει σε ένα ακόμη DEBATE», έγραψε.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόζι έχει χρησιμοποιήσει παρόμοια τακτική εναντίον του πρώην προέδρου, λέγοντας: «Τώρα προσέξτε, για να θυμίσω, όταν ο πώς τον λένε ήταν πρόεδρος και οι Ρεπουμπλικάνοι ήταν στην εξουσία…» κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο CNN το 2021.

Μία άλλη θεωρία που έχει προκύψει σχετικά με το Kamabla είναι πως ο Τραμπ προσπαθεί να στοχοποιήσει την ινδική καταγωγή της Χάρις ή ότι προσπαθεί να βάλει τη λέξη «black» στο όνομά της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα