Το υπερπολυτελές μέγκα-γιοτ αξίας 500 εκατ. δολαρίων του δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος έκανε το παρθενικό του ταξίδι λιγότερο από ένα χρόνο πριν, αλλά το θέαμα αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων έχει ήδη συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό αρχείο επισκεπτών της πρώτης κατηγορίας.

Ο ιδρυτής της Amazon έχει φιλοξενήσει άλλους δισεκατομμυριούχους και επιχειρηματίες, ηθοποιούς στο σκάφος 127 μέτρων.

Ποια είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν ταξιδέψει στο «Koru» μαζί με τον Μπέζος, σύμφωνα με το Business Insider.

Πακέτο μετοχών-μαμούθ 5 δισ. δολ. ξεφορτώθηκε ο Μπέζος από την Amazon

Μπιλ Γκέιτς και βασίλισσα της Ιορδανίας

Ο ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος Bill Gates απόλαυσε τις ανέσεις του Koru όταν παρευρέθηκε στο πάρτι αρραβώνων του Τζεφ Μπέφος και της Λάουρεν Σάντσεζ τον Αύγουστο του 2023.

Ο Γκέιτς συνοδευόταν από τη φίλη του, Πάουλα Χερντ. Οι δυο τους εντοπίστηκαν σε φωτογραφίες παπαράτσι να χαλαρώνουν στο κατάστρωμα του γιοτ.

Η βασίλισσα Ράνια Αλ Αμπντάλα της Ιορδανίας ήταν επίσης καλεσμένη στο πάρτι αρραβώνων του Μπέζος και της Σάντσεζ το 2023, σύμφωνα με το Page Six.

Η συνιδρύτρια του Bumble και δισεκατομμυριούχος Γουίτνει Γουλφ Χερντ ήταν μεταξύ των φίλων της Σάντσεζ που βοήθησαν να γιορτάσει τον αρραβώνα της στο Koru πέρυσι, όπως ανέφερε προηγουμένως το BI. Η Χερντ εμφανιζόταν σε φωτογραφίες στο Instagram της Σάντσεζ από τον Αύγουστο του 2023.

Η επιχειρηματίας και επενδύτρια Γουέντι Μέρντοχ απέσπασε πρόσκληση για το πάρτι αρραβώνων του Μπέζος και της Σάντσεζ το 2023 στο Koru, ανέφερε το Page Six. Η πρώην σύζυγος του Ρούπερτ Μέρντοχ φωτογραφήθηκε στο γιοτ σε συνομιλία με τον Γκέιτς.

Ηθοποιοί

Ο διάσημος χολιγουντιανός ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι συχνά καλεσμένος του Μπέζος. Ήταν καλεσμένος στο πάρτι αρραβώνων του δισεκατομμυριούχου, ενώ βρέθηκε και πρόσφατα εκεί με την 26χρονη σύντροφό του, Βιτόρια Σερέτι, σύμφωνα με το Page Six.

Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ απόλαυσαν ένα ιταλικό καλοκαίρι ενώ έκαναν ιστιοπλοΐα στο Koru νωρίτερα αυτό το μήνα. Το ζευγάρι ήταν παρόν στο πάρτι των 50ων γενεθλίων της Σάντσεζ το 2019, σύμφωνα με το Page Six. Οι δυο τους συνόδευσαν επίσης τον Μπέζος και την Σάντσεζ στην Κροατία πέρυσι, όπως και ο Usher.

Πολλά μέλη της διάσημης τηλεοπτικής οικογένειας Καρντάσιαν έχουν περάσει από το γιοτ του Μπέζος επίσης. Η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε σε αυτό νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, καθώς το Koru διέσχιζε το Αιγαίο Πέλαγος κοντά στην Ελλάδα, ανέφερε το People. Η μητέρα της ιδρύτριας της SKIMS, Κρις Τζένερ, και ο σύντροφός της, Κόρι Γκαμπλ, ήταν επίσης στο σκάφος νωρίτερα αυτό το μήνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus