Την εξέλιξη του καιρού για όλη την ερχόμενη εβδομάδα παρουσίασε ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, που επιβεβαιώνει ότι θα έχουμε ένα μικρό διάλειμμα από την ζέστη, η οποία όμως θα επιστρέψει ξανά μαζί με τα μελτέμια.

Σύμφωνα με τον κ. Κολυδά, από αύριο αναμένονται βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας όμως την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται εκ νέου άνοδος της θερμοκρασίας.

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Ειδικότερα, τη Δευτέρα θα έχουμε βροχές και καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Δυτική Στερεά και πιθανόν τα ορεινά της Πελοποννήσου Τα φαινόμενα στα Βορειοδυτικά πιθανώς θα είναι έντονα.

Την Τρίτη θα συνεχιστεί ο άστατος καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα κυρίως το απόγευμα και τα φαινόμενα τοπικά σε Ιόνιο Κεντρική και Β. Ελλάδα πιθανόν να είναι έντονα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Την Τετάρτη σποραδικά φαινόμενα σχεδόν σε όλα τα ηπειρωτικά -όχι όμως έντονα- με μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και νότια .

Το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής δεν προβλέπονται σημαντικές βροχές, ενώ θα έχουμε προοδευτική άνοδο της θερμοκρασίας και ενίσχυση μελτεμιού στα 6-7 μποφόρ την Παρασκευή. Ο καιρός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Κολυδά

Ο κ. Κολυδάς συνοδεύει την ανάρτησή του με γραφήματα

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βρετανία: Ως εξτρεμισμός θα αντιμετωπίζεται πλέον ο μισογυνισμός
Επικαιρότητα |

Ο μισογυνισμός θα αντιμετωπίζεται πλέον ως εξτρεμισμός στη Βρετανία

Ο μισογυνισμός θα αντιμετωπίζεται ως εξτρεμισμός από την κυβέρνηση στη Βρετανία, σηματοδοτώντας σημαντική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο η χώρα αντιμετωπίζει τις διακρίσεις με βάση το φύλο.