Ο Βρετανός επιχειρηματίας της τεχνολογίας Μάικ Λιντς αγνοείται μετά τη βύθιση ενός σούπερ γιοτ στα ανοικτά των ακτών της Σικελίας, δήλωσαν στο CNBC πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

Οι πηγές, που προτίμησαν να μην κατονομαστούν λόγω της ευαισθησίας της κατάστασης, ανέφεραν ότι η Aντζελα Μπακαρές, σύζυγος του Λιντς, επιβεβαιώθηκε ότι διασώθηκε.

Hewlett Packard: Πήρε το πράσινο φως της ΕΕ για την εξαγορά της Juniper Networks

Το σούπερ γιοτ, που ονομάζεται Bayesian, ανατράπηκε γύρω στις 5 το πρωί τοπική ώρα ενώ ήταν αγκυροβολημένο στα ανοικτά των ακτών του Porticello, ένα μικρό ψαροχώρι που βρίσκεται στην επαρχία του Παλέρμο στην Ιταλία, σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Το πλοίο φέρεται να χτυπήθηκε από απροσδόκητα σφοδρή καταιγίδα.

Ο Λιντς, 59 ετών, ήταν ο ιδρυτής της εταιρείας λογισμικού επιχειρήσεων Autonomy. Έγινε στόχος μιας παρατεταμένης δικαστικής μάχης με τη Hewlett Packard αφού ο αμερικανικός τεχνολογικός γίγαντας τον κατηγόρησε ότι διόγκωσε την αξία της Autonomy σε μια πώληση 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η HP έριξε στα 8,8 δισεκατομμύρια δολάρια στην αξία του Autonomy μέσα σε ένα χρόνο από την αγορά του.

Ο Λιντς εκδόθηκε από τη Βρετανία στις ΗΠΑ πέρυσι για να δικαστεί για τους ισχυρισμούς της HP. Τον Ιούνιο, αθωώθηκε από τις κατηγορίες για απάτη μετά τη δίκη, η οποία διήρκεσε τρεις μήνες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα