Την πρόθεσή της να συμμετάσχει στον ηλεκτρονικό διαγωνισμού του Ινστιτούτου Τεχνολογίας, Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» για την παραγωγή διδακτικών βιβλίων, ανακοίνωσε η εταιρεία Χαϊδεμένος. Ο διαγωνισμός αυτός αναμένεται να διεξαχθεί στις 9 Σεπτεμβρίου του 2024 (καταληκτική ημερομηνία)  και έχει προϋπολογισμό ύψους  15 εκατομμυρίων ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Η Χαϊδεμένος καλεί τις τις ανώνυμες εταιρίες – μετόχους της εταιρίας όπως προβούν, εάν δεν το έχουν ήδη πράξει, στην ονομαστικοποίηση των μετοχών τους μέχρι φυσικού προσώπου και παράσχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετόχων τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα ισχύσουν κυρώσεις, ήτοι στέρηση των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου στη Γενική Συνέλευση της εταιρίας και κάθε είδους περιουσιακών δικαιωμάτων, που απορρέουν από τη μετοχική ιδιότητα μέχρι την πλήρη συμμόρφωσή τους με τις ανωτέρω υποχρεώσεις τους.

Χαϊδεμένος: Συμμετοχή σε ηλεκτρονικό διαγωνισμό του υπ. Παιδείας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χαϊδεμένος

Η εταιρία «ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Α.E.B.E.» με δ.τ. «ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΑΕΒΕ» ανακοινώνει σύμφωνα με το αρθ.1 παρ.5 Π.Δ. 82/1996 ότι προτίθεται να συμμετάσχει στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό Π629/22.7.24 του νπιδ «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΩΝ Ι.Τ.Υ.Ε. ‘’ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ”», για την παραγωγή διδακτικών βιβλίων που θα διεξαχθεί στις 9.9.24 (καταληκτική ημερ/νία) με προϋπολογισμό 15.100.000 € πλέον ΦΠΑ, που εμπίπτουν στο άρθ. 8 Ν. 3310/2005. Για το λόγο αυτό προσκαλούμε τις ανώνυμες εταιρίες – μετόχους της εταιρίας όπως προβούν, εάν δεν το έχουν ήδη πράξει, στην ονομαστικοποίηση των μετοχών τους μέχρι φυσικού προσώπου σύμφωνα με το Π.Δ. 82/1996 όπως ισχύει, και παράσχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετόχων τους, άλλως ισχύουν κυρώσεις, που προβλέπονται στο άρθ 2 Π.Δ. 82/1996, ήτοι στέρηση των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου στη Γενική Συνέλευση της εταιρίας και κάθε είδους περιουσιακών δικαιωμάτων, που απορρέουν από τη μετοχική ιδιότητα μέχρι την πλήρη συμμόρφωσή τους με τις ανωτέρω υποχρεώσεις τους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις