Στην Πεντέλη μεταβαίνει σήμερα Τρίτη 20 Αυγούστου, το απόγευμα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με κλιμάκιο των συναρμόδιων υπουργών όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής και δημάρχων.

Η σύσκεψη θα αφορά τα ευρήματα των αυτοψιών και τις δράσεις αποκατάστασης που έχει δρομολογήσει η πολιτεία στις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά.

Στη σύσκεψη υπό τον κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχουν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός για την Κρατική Αρωγή Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός Οικονομικών Θάνος Πετραλιάς, αλλά και γενικοί γραμματείς όπως ο Θύμιος Μπακογιάννης και ο Βαγγέλης Γκουντούφας από το Περιβάλλοντος, ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και οι δήμαρχοι Πεντέλης, Χαλανδρίου, Παλλήνης, Βριλησσίων, Ωρωπού, Διονύσου, Μαραθώνα, Ραφήνας – Πικερμίου.

Από το Μαξίμου το παρών αναμένεται επίσης να δώσουν ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος καθώς και ο διευθυντής Διαχείρισης Κρίσεων, Γιώργος Ευθυμίου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα