Σε ανάκληση 720.796 οχήματων στις ΗΠΑ προχωρά η BMW λόγω ανησυχιών για βραχυκύκλωμα.

Οπως ανακοίνωσε την Τρίτη η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας, (NHTSA) το πρόβλημα και ο λόγος για την ανάκληση είναι «Ένας ακατάλληλα σφραγισμένος ηλεκτρικός σύνδεσμος στην αντλία νερού που μπορεί να εκτεθεί σε νερό και βραχυκύκλωμα”.

Kia: Ανακαλεί 463.000 SUV λόγω καθισμάτων που μπορεί να αρπάξουν φωτιά

Η ανάκληση περιλαμβάνει ορισμένα crossover, συμπεριλαμβανομένων των X1 και X5, μαζί με μερικά σεντάν της σειράς 5 μεταξύ άλλων μοντέλων.

Οπως ανακοινωθηκε απο την NHTSA οι αντιπρόσωποι θα επιθεωρήσουν και θα αντικαταστήσουν την αντλία νερού και το βύσμα σύνδεσης, όπως είναι απαραίτητο, και θα εγκαταστήσουν μια προστατευτική ασπίδα δωρεάν.

Η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας (NHTSA) ανέφερε επίσης ότι η BMW γνώριζε περίπου 18 καταγγελίες πελατών, ανησυχίες ή επιτόπου περιπτώσεις, αλλά δεν έχει λάβει καμία αναφορά για ατυχήματα ή τραυματισμούς που να σχετίζονται με αυτήν την αναφορά στις Η.Π.Α.

Ανάκληση οχημάτων στην Κίνα

Μόλις την περασμένη Παρασκευή έγινε γνωστό ότι η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία και η κοινοπραξια της στην Κίνα , σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε απο τη κινεζική ρυθμιστική αρχή της αγοράς, θα ανακαλέσει συνολικά 1,36 εκατομμύρια τοπικά παραγόμενα και εισαγόμενα αυτοκίνητα στην Κίνα λόγω πιθανών κινδύνων με τον αερόσακο Takata, .

Οι ανακλήσεις, με άμεση ισχύ, αφορούν μοντέλα που παρήχθησαν από το 2003-2017, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Κρατική Διοίκηση Ρύθμισης της Αγοράς της Κίνας.

Η BMW Brilliance Automotive, μια κοινοπραξία με έδρα τη βορειοανατολική Κίνα, θα ανακαλέσει 598.496 αυτοκίνητα κινεζικής κατασκευής, ενώ η BMW China Automobile Trading θα ανακαλέσει 759.448 εισαγόμενα αυτοκίνητα, ανέφερε η ρυθμιστική αρχή.

Για τα οχήματα που επιβεβαιώθηκε ότι έχουν ελαττώματα μετά από έλεγχο, η BMW θα αντικαταστήσει δωρεάν τον μπροστινό αερόσακο του οδηγού για να εξαλείψει τους κινδύνους για την ασφάλεια, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα