Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι ιταλικές αρχές με την εισαγγελία του Termini Imerese για την υπόθεση του ναυαγίου του πολυτελούς γιοτ Bayesian στη Σικελία που προκάλεσε το θάνατο 7 ανθρώπων από τους 22 που επέβαιναν.

Σικελία: Ανασύρθηκαν νεκροί όλοι οι αγνοούμενοι από το ναυάγιο

Σύμφωνα με το Sky News ο εισαγγελέας Ambrogio Cartosio δήλωσε ότι «θα μπορούσε να υπάρχει ζήτημα ανθρωποκτονίας» στο ναυάγιο, καθώς ξεκίνησε σχετική έρευνα η οποία μέχρι στιγμής δεν στρέφεται κατά κάποιου προσώπου συγκεκριμένα. Πρόσθεσε όμως ότι τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί κα πως «αυτό είναι στην πραγματικότητα μόνο η αρχή μιας έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη».

«Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή τραγωδία», τόνισε, τονίζοντας ότι κλήθηκαν έμπειροι δύτες, οι οποίοι «πραγματοποίησαν μια πραγματικά πολύ δύσκολη αποστολή».

«Εάν δεν ανακτήσουμε το ναυάγιο, θα είναι δύσκολο να διερευνήσουμε πλήρως τη βύθιση», δήλωσαν Ιταλοί αξιωματούχοι για το πολυτελές γιοτ που βυθίστηκε ανοιχτά της Σικελίας την Δευτέρα (19/8) κατά τη διάρκεια καταιγίδας.

Χθες ανασύρθηκε και η τελευταία σορός αγνοούμενου, της 18χρονης Χάνα Λιντς, κόρης του Βρετανού μεγιστάνα Μάικ Λιντς, ο οποίος είναι επίσης ανάμεσα στους νεκρούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Χαλκιδική: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για το μοιραίο λούνα παρκ
Επικαιρότητα |

Νέα στοιχεία για τη «δράση» του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στη Χαλκιδική

Άκρως επικίνδυνο, χαρακτήρισε το λούνα παρκ ο εμπειρογνώμονας της οικογένειας του 19χρονου Γιάννη, που έχασε τη ζωή του, όταν έσπασε το περιστρεφόμενο κάθισμα στο οποίο είχε ανέβει

Johnson & Johnson: Σε διακανονισμό 6,5 δισ. δολαρίων για την υπόθεση του ταλκ
Επικαιρότητα |

Κοντά σε διακανονισμό 6,5 δισ. δολαρίων για την υπόθεση του ταλκ η Johnson & Johnson

Ο διακανονισμός επιδιώκει να τερματίσει όλες τις αγωγές για την υπόθεση του ταλκ της Johnson & Johnson, που οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι προκαλεί καρκίνο, και να αποτρέψει την κατάθεση παρόμοιων υποθέσεων στο μέλλον