Την επέκταση των συμβολαίων της σε δύο διαφορετικές αγορές ανακοίνωσε η INTRALOT. Πρόκειται για τη συμφωνία της με την Premier Lotteries Ireland DAC για την λειτουργία της κρατικής Λοταρίας της Ιρλανδίας, όπως και με την Nederlandse Loterij για το επίγειο αθλητικό στοίχημα στην Ολλανδία.

Intralot: Στο cloud οικοσύστημα LotosX Omni το κεντρικό σύστημα της Λοταρίας της British Columbia

Ειδκότερα, στην ενεργοποίηση της τριετούς επέκτασης του συμβολαίου της θυγατρικής της στην Ολλανδία, INTRALOT BENELUX BV, με την κρατική Λοταρία της Ολλανδίας, Nederlandse Loterij Organisatie (NLO), προχώρησε η Intralot, με στόχο τη συνέχιση της παροχής υπηρεσιών λειτουργίας και διαχείρισης του στοιχηματικού προϊόντος «TOTO» στο επίγειο δίκτυο της Λοταρίας.

Το TOTO αποτελεί το εμπορικό σήμα αθλητικού στοιχήματος της NLO το οποίο διατίθεται μέσω ενός δικτύου λιανικής 4.000 σημείων. Η τριετής επέκταση του συμβολαίου έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Το συμβόλαιο αφορά στην παροχή της πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος INTRALOT Orion, ενώ περιλαμβάνει και υπηρεσίες trading και διαχείρισης κινδύνου σε συνδυασμό με υπηρεσίες εποπτείας και αξιολόγησης της απόδοσης για τη λειτουργία των παιχνιδιών TOTO που διεξάγονται μέσω των τερματικών Photon της INTRALOT.

Ομοίως ανακοίνωσε την τριετή επέκταση του συμβολαίου της θυγατρικής της στην Ιρλανδία, INTRALOT Ireland Ltd., με την Premier Lotteries Ireland DAC (PLI) έως τον Νοέμβριο του 2027. Η επέκταση αυτή δίνει τη δυνατότητα στην INTRALOT να συνεχίσει να παρέχει το προηγμένο κεντρικό λοταριακό σύστημα της για τη λειτουργία της κρατικής Λοταρίας της Ιρλανδίας μέσω ενός δικτύου λιανικής 4.300 τερματικών της INTRALOT, εξυπηρετώντας επιπλέον τους παίκτες μέσω κινητού και διαδικτύου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις