Η «ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, στη συνεδρίασή του της 26.08.2024, όρισε, ως νέο Οικονομικό Διευθυντή της Εταιρείας, τον Δημήτρη Παναγή, με ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων του την 26.08.2024, σε αντικατάσταση της Αικατερίνης Απέργη.

Ο Δημήτρης Παναγή διαθέτει πάνω από είκοσι δύο (22) χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των επενδύσεων και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας σε Ελλάδα, Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Η Αικατερίνη Απέργη παραμένει Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και παράλληλα αναλαμβάνει καθήκοντα Συμβούλου Διοίκησης της Εταιρείας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Attica Bank: Η Μαρίνα Νικολάου αναλαμβάνει Γενική Διευθύντρια Ασφαλιστικών Υπηρεσιών
Επιχειρήσεις |

Attica Bank: Η Μαρίνα Νικολάου αναλαμβάνει Γενική Διευθύντρια Ασφαλιστικών Υπηρεσιών

Η κυρία Μαρίνα Νικολάου διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και βαθιά γνώση της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς, έχοντας διατελέσει σε θέσεις αυξημένης ευθύνης στον Τραπεζικό και Ασφαλιστικό κλάδο

Intralot: Επεκτάσεις συμβολαίων για λοταρία και αθλητικό στοίχημα σε Ολλανδία και Ιρλανδία
Επιχειρήσεις |

Επέκταση συμβολαίων σε Ολλανδία και Ιρλανδία για την Intralot - Τι αφορούν

Πρόκειται για τη συμφωνία με την Premier Lotteries Ireland DAC για την λειτουργία της κρατικής Λοταρίας της Ιρλανδίας, όπως και με την Nederlandse Loterij για το επίγειο αθλητικό στοίχημα στην Ολλανδία